Logischerwijs, met betrekking tot werkaanbod, wonen de meest mensen in de (rand)stad, toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast kan je voor hetzelfde geld een villa kopen in de provincie als een 80 vierkante meter appartement in de hoofdstad. Daarbij is het al een luxe om een tuin te hebben, laat staan een grondgebied van ruim 4 hectare. Dit is wel het geval bij deze woonboerderij in Nieuwersluis.

Megaterrein om al je wildste dromen te laten botvieren

Het gaat niet over een enkele boerderij en de riante lap grond, ook betreft deze verkoop nog een studio en liefst vier bijgebouwen. Het totale terrein is met sloten omzoomd, heeft een eigen waterberging en op afstand bedienbare toegangspoorten. Soort Giethoorn, maar dan helemaal anders. Je hebt in totaal ruim 570 vierkante meter woonoppervlak om te doen en laten wat je wil.

Woonboerderij01

Waar te beginnen? Ja, de woonboerderij, die is ruim 300 vierkante meter en nog geen tien jaar geleden compleet verbouwd. Hierbinnen is onder meer de professionele leefkeuken, bijkeuken, woon- en speelkamer en een aparte bibliotheek. Daarnaast heb je drie slaapkamers, twee badkamers en heerlijke een master bedroom aan de binnentuin.

De studio van ruim 100 vierkante meter die ook is voorzien van woonruimte, slaapgelegenheid en een doucheruimte. Perfect voor wanneer je amices langskomen en door de Champagne niet meer naar huis kunnen. Als laatste is er nog een berging voor voertuigen, stallen en een koele ondergrondse bergruimte. Er wordt nog wel gewerkt aan een klassieke houtbouw zomerhuis annex wagenberging van ook nog eens 230 vierkante meter.

Woonboerderij kan allerlei dieren verwelkomen

Als toekomstige bewoner moet je niet vies zijn van groen en bruin. rote landbouwschuur, die zich ook kan verleen als voertuigenberging, met stallen en 775 m3 koele ondergrondse opslag, 28 vierkante meter grootte kas met dubbelglas en isolatievloer, diverse tuin, boomgaard met verschillende fruitrassen. Verder zijn alle landerijen, waarvan ca. 2 hectare afgekochte erfpacht omvat, biologisch aangeplant en ingezaaid, hooi- en weilanden volledig elektrisch omheind. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor het houden van paarden en allerlei andere dieren.

Bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig voor het houden van paarden en andere dieren, zoals kippen en schapen. De moderne, opgeknapte boerderij in Nieuwersluis staat te koop voor €3.325.000, exclusief dieren. Serieuze gegadigden verwijzen we graag door naar Sotheby’s International Reality.

kasWoonboerderij
woonboerderij