Nog niet eens een week terug zagen we Peter Gilles twee auto’s kopen, een Rolls-Royce Cullinan Black en een Ferrari 812 GTS, voor in totaal €1 miljoen. Het kan niet op voor de eigenaar van Oostappen Vakantieparken, want hij heeft alweer een nieuwe vierwieler aan zijn uitgebreide wagenpark gevoegd. Hij mag namelijk zijn camper ophalen, een wagen van kolossale proporties, net als hemzelf. Maar kan hij ‘m wel besturen?

Peter Gillis uit Massa is Kassa koopt een nieuwe camper

De 59-jarige Gillis is gevallen voor de charmes en de omvang van een Morelo Palace 90 M. Een werkelijk paleis op wielen. Hiermee kan de ster uit de reality-serie van Massa is Kassa lekker touren en ondertussen blijven genieten van de nodige luxe. De luxe camper is ruim negen meter lang en heeft een totale breedte van ruim 2 meter.

De Morelo Palace 90 M

Met een keramiekplaat, een oven en een afwasmachine heeft deze keuken alles wat een mens kan wensen. Daarnaast zijn er ook veel houten lades te vinden om alle spullen in kwijt te kunnen voor op reis. Voor in de bus kun je een loungebank vinden. Want ook al ben je op reis, iedereen is wel eens toe aan een beetje bankhangen met een alcoholische versnapering. Iets wat lastig gaat in een van Peters ander voertuigen of motoren.

Peter Gillis camper

De master bedroom bevindt zich achterin het rijdende paleis. Hierin staat een lekker ruim tweepersoons bed, waar Peter en Nicole kunnen uitrusten van al het geld uitgeven van de afgelopen tijd. Ook aan technische snufjes is gedacht. De kledingkast beschikt over ledverlichting, het panorama-dakvenster laat je genieten van de sterren in de avond en de 32 inch televisie schuift gewoon naar beneden met een druk op de knop.

Heeft Peter Gillis wel een groot rijbewijs voor zijn camper?

Maar de meest eminente bijkomstigheid is toch wel de ingebouwde garage. In het vorige seizoen Massa is Kassa zagen we al hoe gek hij is van een garage in een camper, maar daar was zijn Rolls-Royce net een tikkeltje te groot voor. Toch besloot hij ‘m te kopen en gisteren mocht ‘ie ‘m ophalen. Echter heeft hij een klein detail over het hoofd gezien: om dit beest te besturen heb je een ander rijbewijs nodig. Afijn, de camper heeft een nieuwprijs van zo’n 230.900 euro en hij is er ongetwijfeld erg blij mee. Vooralsnog zal ‘ie ‘m nog even moeten laten staan.