Poloshirts mogen natuurlijk nooit ontbreken in de kledingkast van een stijlvolle man. Zowel casual als zakelijk zit je met een poloshirt ten slotte altijd wel gebakken. Dit poloshirt is hét chique alternatief voor een overhemd en is beschikbaar in diverse lengtes en maten.

Hét poloshirt

De grenzen tussen casual en chic steeds vervagen steeds meer. Toch wordt een poloshirt op de werkvloer nog niet echt op prijs gesteld, maar op een fuifje of intieme (zomer)avonden waarbij een licht formele kledingstijl gewenst wordt, is een polo een volwaardig, chique alternatief. Verwissel je button-down overhemd met lange mouwen op dit soort gelegenheden dus gerust door een poloshirt. Girav ontwikkelde een hybride tussen de twee en is daarmee uniek in zijn soort.

overhemd

Foto: Girav

Een poloshirt geeft je sowieso al een vlottere look dan een overhemd. Dit leidt tot mooie nieuwe producten en ook Girav heeft een paar bijzondere hybride polo’s ontwikkeld in verschillende uitvoeringen.

Faro

De Faro is een jersey poloshirt van honderd procent katoen met een korte mouw die de voordelen van een poloshirt en een overhemd combineert. Zo krijg je het gevoel dat je een T-shirt draagt, maar door de stevige overhemdkraag ziet het er toch chiquer uit. De Faro draagt ook erg fijn onder een pullover of vest, want het is minder warm dan een overhemd, maar heeft wel de nette kraag. De Faro polo’s hebben een regular fit en een hals met vier knopen, terwijl de stof het een luxe uitstraling geeft door de lichte glans.

Lagos

De Lagos is een poloshirt met tevens een overhemdboord en een korte mouw, maar gemaakt van cotton piqué; een stof die veel gebruikt wordt voor polo’s. Uitgevoerd in uni en melange kleuren is de Lagos zeer geschikt in de lente of zomer, maar staat ook degelijk onder een vest of pullover. Dit shirt is onder de naam Almeria ook verkrijgbaar in een lange mouwen-versie.

poloshirt

Foto: Girav

Een goed shirt is pas echt goed als het goed bij jou past. Vandaar dat Girav gebruik maakt van een uniek maatsysteem op basis van lengte, gewicht en lichaamsbouw. Hier tref je dan ook alle shirts van S t/m 3XL in 3 lengtematen – en in verscheidene kleuren.

Polo’s met korte mouw voor lange mannen

Hét alternatief op het overhemd is verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Daardoor zijn deze poloshirts met korte mouw geschikt voor lange mannen.

poloshirt

Foto: Girav

Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de polo’s met korte mouwen iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat ze comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens een intensieve draagbeurt.

De polo’s met korte mouw zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

– Standard Long Fit: voor mannen tot 1,85m; Polo’s zijn 2 – 4cm langer.
– Long Fit: voor lange mannen vanaf 1,85 tot 2m; Polo’s zijn 4 – 8cm langer.
– Extra Long Fit: voor lange mannen vanaf 2m. Polo’s zijn 8 – 12cm langer.

Als je voor 23.59 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Na levering toch niet tevreden? Dan heb je 100 dagen de tijd om gratis te retourneren, maar daar gaan we uiteraard niet vanuit.