Ondanks dat de blockchain-techlonogie nog relatief pril is, neemt de vraag en populariteit in een rap tempo toe. UBIX is een vooruitstrevende partij die ​​een on-demand-service aanbiedt, waarbij gebruikers van alle vaardigheidsniveaus geholpen worden bij het ontwikkelen en implementeren van grote, snelle data-architectuur met betrekking tot de blockchain. Kort gezegd: eindeloze mogelijkheden.

Wat houdt de blockchain-techlonogie van UBIX in?

UBIX kan je zien als een hybride netwerk dat is ontworpen om blockchains met gelijke visies samen te smelten in één enkel p2p-netwerk, zonder gateways. Gebruikers kunnen hun eigen blockchains van verschillende typen maken en deze gebruiken om hun bedrijfsprocessen te onderhouden, maar is ook geschikt voor talloze privédoeleinden. Super handig en overzichtelijk.

Een team van 17 man heeft meer dan 4 jaar keihard gewerkt om het platform leven in te blazen. Naast integratie op netwerkniveau ontwikkelt het team een ​​interface waarmee verschillende interne applicaties met elkaar kunnen worden geïntegreerd, waardoor gebruikers naadloos gebruik kunnen maken van verschillende services.

Zo werkt het UBIX-ecosysteem

SilentNotary is één van de eerste toepassingen van het ecosysteem binnen het UBIX-netwerk. Zie het als een gedecentraliseerde dienst voor de bevestiging van allerhande activiteiten op de blockchain en timestampt deze. SilentNotary zet een gebeurtenis om in juridisch significant bewijs, waarbij de vervalsing compleet van de tafel wordt geveegd. Als eigenaar ontvang je zo een unieke vergrendelde code van je gegevens. Ubikiri is als het ware het kloppende hart van het UBIX-ecosysteem, met een sociaal netwerk, een online wallet, een exchange, een sociaal zakelijk netwerk en nog veel meer als vitale vertakkingen.

Hoe trade je met UBIX?

De eigen cryptocurrency van UBIX, is UBX. Deze is te traden met Ethereum (sinds kort ook met Thether, USDT) . De beste beurzen voor handel in UBX zijn momenteel KuCoin, ExMarkets en Hotbit. De prijswaarde van de cryptomunt was geruime tijd behoorlijk stationair, maar schoot eind maart 2021 richting de maan, waarbij de piek afgelopen 10 april plaatsvond, toen de waarde neerkwam op €0,003696. Ter vergelijking: op 2 februari van dit jaar stond de koers op €0,00008.

Vermogen opbouwen met UBX

Net als bij alle crypto, kan je UBX op allerlei manieren handelen. Daytraden is mogelijk, maar ook langere tijd vasthouden loont. Het overall rendement is momenteel namelijk om en nabij de 44% op jaarbasis. Dus zie het als een manier om passief inkomen mee te generen.

Daar komt nog bij kijken dat je ook kan staken, wat een extra rendement van 20% op jaarbasis oplevert. Dit percentage zal, naarmate het klantenbestand van UBIX groeit, alleen nog maar verder uitbreiden.

UBIX