Het internationaal opererende autoverhuurbedrijf Hertz, gaat per direct starten met de verhuur van luxe campers in Nederland. Goed nieuws voor iedereen die van plan is om een tijdje te kamperen of rond te reizen en wat meer behoefte heeft aan een luxe. De stay-at-homes op wielen worden per direct aangeboden bij de verhuurkantoren in Breda, Utrecht, Apeldoorn en Leiden. Tijd om een kijkje te nemen.

Luxe camperverhuur Hertz Nederland

Zelf een camper aanvragen is enorm gemakkelijk. Dat de autoverhuurmarkt enorm geleden heeft door de crisis, is voor velen geen verrassing. Desondanks ervaarde Hertz een drukke zomer in 2020 waarbij vooral de lokale klanten lokaal gingen reizen. Hertz is één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Het bedrijf laat nu weten luxe campers te gaan verhuren wereldwijd, ook in Nederland.

Hertz Nederland

“Afgelopen jaar was een bizar jaar waarin de hele branche moest anticiperen op een scenario waar niemand in deze vorm ooit rekening mee had gehouden. Wij waren de afgelopen zomer blij verrast toen veel meer mensen lokaal een vakantieauto bij ons huurden. Daarom hebben wij besloten dat dit het juiste moment is om het vakantie productaanbod uit te breiden met luxe campers”, aldus Henk van den Helder – Managing Director van Hertz Benelux.

Hertz Nederland

Op de website van Hertz zien we dat de luxe campers worden aangeboden in twee vormen. Men heeft de keuze uit een 2-persoons camper of en uitgebreidere 4-persoons camper. Hertz Nederland geeft de klanten daarnaast de garantie dat elke camper maximaal 2 jaar oud is. Zo weet je zeker dat je niet in een oude camper zit en is de kans op problemen ook veel minder groot. Uiteraard biedt het bedrijf ook een 24/7 pechhulp aan.

Bij de prijs inbegrepen

Bij de campers zitten veel faciliteiten inbegrepen in de prijzen, zoals gasflessen, een luifel en een uitgebreide verzekering. De minimum leeftijd voor het huren van een camper is 25 jaar. De prijzen van het verhuur variëren en zijn afhankelijk van de periodes waarin de campers worden verhuurd. De zomerse weekprijzen zijn tussen de €1199 en 1399, terwijl je in december al voor €691 per week een prachtige luxe camper kunt huren.

Hertz
Camper