Middels een prachtige, nieuwe Lexus LC500 Cabriolet gaan we als eerste langs bij de winkel van Schaap en Citroen Pre-owned & vintage watches in het prachtige 5-sterren Conservatorium Hotel. Deze winkel is mede eigendom van (en ontworpen door) de bekende internationale interieur designer Rob Feenstra.

Tour door appartement in Oud-Zuid

Natuurlijk doen ze daar ook even samen een WristCheck, want Feenstra is naast zijn passie voor interieurs ook fan van mooie horloges. Daarna neemt Feenstra ons mee naar een prachtig – en geheel door hem ingericht – appartement in Amsterdam Oud-Zuid (dat overigens momenteel nog te koop staat) en kregen we een hometour. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit huis een nieuw leven in te blazen.

Deze aflevering gaat gepaard met, je verwacht het niet, een champagne sabrage in de tuin en een heurlijcke winactie. Wat kan je winnen dan deze keer? 3x iets van het favoriete merk van Floris. Voor de onwetende: Bentley dus. Hoe? Snel kijken weer en het wordt je allemaal uitgelegd.  legt het je uit. ‘Till next week!

Met speciale dank aan Rob Feenstra, Kwast Wijnkopers, Lexus Nederland en Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges.