Met de Polestar 1 rijden we deze aflevering naar Relais & Chateaux Villa Struyckenbergen in het pittoreske Elspeet, op de Veluwe. Hier worden we ontvangen door Jon-Ivar Sörensen, de charmante eigenaar van Landgoed Het Roode Koper alwaar de villa onderdeel van uitmaakt. Samen met zijn vrouw Yolanda runt hij al 21 jaar dit mooie familiebedrijf vanuit Ermelo (Leuvenum). Hij is dan ook de uitgelezen persoon om ons een rondleiding te geven.

Net opgeleverde Villa Struyckenbergen

De net opgeleverde villa herbergt 6 ruime slaapkamers, ieder met eigen luxe badkamer, en biedt genoeg ruimte om 12 man te laten overnachten. In het naastgelegen bijgebouw met sauna kunnen nog eens 4 personen overnachten. De villa is dus te huur voor groepen tot maximaal 16 man. In de ruime keuken kan men uitgebreid zelf aan de slag gaan, maar ook kan Roode Koper’s eigen sterrenchef Dennis van den Beld ingehuurd worden voor een diner op Michelin sterren niveau – een absolute aanrader.

De zonnige ruime tuin biedt uitzicht over de uitgestrekte Veluwse natuur en kom je haast gegarandeerd een vos, hert, zwijn of ree tegen. In de tuin bevindt zich ook nog een jacuzzi met in de late avond zicht op de Grote Beer. Ook voor een mooi vuurtje is er een speciale plek waar mensen in een cirkel omheen kunnen zitten.

Sabrage, wrist-check en een winactie

Natuurlijk gaat dit alles hand in hand met een mooie champagne sabrage en een stijlvolle wrist-check. Maar ook voor deze editie mag de winactie beslist niet vergeten worden, want het is er weer een van jewelste! We geven namelijk een overnachting weg voor twee personen op Landgoed Het Roode Koper. Hoe kom je daarvoor in aanmerking? Bekijk de video hieronder en je zult erachter komen.

Met speciale dank aan Landgoed Het Roode Koper, Polestar Nederland, Kwast Wijnkopers en Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges.