In deze aflevering gaat Floris – in een gouden, klassieke Mercedes 380SL – langs bij dé interior-designer van de sterren: Eric Kuster. Hij heeft gewerkt voor Alicia keys en vele andere bekenden waaronder voetballers als Patrick Kluivert en Ronald Koeman. Daarnaast is Eric Kuster ook verantwoordelijk geweest voor de inrichting van de bekende Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo en de vip-ruimtes in Camp Nou, Barcelona.

Villa van Eric Kuster

Kuster verwelkomt Floris in zijn zeer charmante villa in Crailo, verscholen tussen Laren en Huizen in ’t Gooi. Hier is tevens het Europese hoofdkwartier van Eric gevestigd. Met meer dan 600 huizen op zijn naam is Eric Kuster een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Eric is verantwoordelijk voor het interieur van talloze bekende Nederlanders als Wendy van Dijk en Linda de Mol.

Van kinds af aan was Kuster al gefascineerd door verfijnde stoffen en meubels. Na zijn studie heeft hij tien jaar in de interieurtextiel gewerkt. Daarna is hij zijn eigen winkel begonnen in Laren, om vervolgens aan zijn internationale carrière te beginnen. En wat voor een!

We lopen door alle ruimtes, die allen weer de welbekende ‘Eric Kuster Metropolitan Luxury signature‘ hebben. De luxe interieurontwerpen woont al ruim 12 jaar in deze Gooische villa en ontwerp ‘m natuurlijk geheel zelf. Uiteindelijk lopen Eric en Floris ook nog even rondom de villa en beoordelen ze nu ook eens het exterieur voor de verandering.

Natuurlijk sabreert Floris weer een mooie fles champagne zoals we van hem gewend zijn en wordt de inmiddels ook populaire “WristCheck” niet overgeslagen. Kortom: het is weer een prachtige aflevering geworden. Wel met een paraplu op het einde, want het weer zat niet echt mee, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken.

Winactie

Een passende winactie was al gauw gevonden. In deze aflevering kan je namelijk het nieuwe (tafel)-boek van Eric winnen: “Metropolitan Luxury by Eric Kuster”. Wat moet je daarvoor doen? Check de video en je zult het weten. Veel kijkplezier en een fijne werkweek!

Neem ook een kijkje op Eric’s Instagram om kennis te maken met een greep uit zijn charmante werk.

Met speciale dank aan Eric Kuster Metropolitan Luxury en Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges.