Daar zijn we weer met een gloednieuwe Pure Luxe-video. In deze hoogwaardige editie gaan we met een 625 pk sterke BMW M8 Competition Cabriolet naar het vestingstadje Brielle, ook wel Den Briel. Dat doen we niet zonder reden, want we hebben een afspraak staan met de inmiddels bekende makelaar Sebastiaan van der Velden van Kolpa van der Hoek Makelaars. Hij geeft ons een rondleiding door een prachtige rietgedekte en vrijstaande villa.

Rondleiding door miljoenenvilla nabij Rotterdam

We kennen Sebastiaan namelijk nog van een vorige video van een landhuis in Oostvoorne, dat inmiddels – mede dankzij de video – is verkocht. In deze video krijgen we weer een volledige huistour in een miljoenenvilla, binnen en buiten, niets wordt overgeslagen. Wederom inclusief stijlvolle wristcheck en schitterende sabrage.

Grandioze winactie

Zoals je weet zijn we niet van vies een winactie hier en daar, maar niet vaak nemen ze deze proporties aan. Je maakt namelijk kans op een vlucht in een Cessna vliegtuig boven je eigen huis. Herinneringen moet je maken naasten en daarom mag je ook nog eens 3 amices meenemen. Kan je mooi vanuit de lucht je eigen huis bekijken en mooie foto’s en/of video’s maken. Kijk de video om erachter te komen hoe je deelneemt aan deze eminente winactie. Doe meteen even een duimpje omhoog, als je er toch bent.

Met speciale dank aan Kolpa van der Hoek Makelaars, Kwast Wijnkopers, BMW Nederland en Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges.