Het gaat David Guetta flink voor de wind afgelopen tijd. Eigenlijk gaat het altijd wel lekker met de DJ, maar met de titel ‘beste DJ van de wereld’ in de lijst van DJ MAG mag op zak zal hij zijn plaatjes toch met iets meer bravoure draaien. Daarbij heeft de wereldberoemde Franse discjockey alle lichten op groen gezet om zijn penthouse aan het strand in Miami te verkopen, gelegen in Setai Hotel and Residences in South Beach. Zoals je al had kunnen lezen behoort crypo tot de betaalopties.

Guetta gaat winst pakken

Ongeacht welke soort betaling uiteindelijk de deal zal sluiten, de verkoop zal een aanzienlijke winst betekenen voor Guetta. De Franse DJ kocht het pand in 2018 voor $ 9,5 miljoen van Richard LeFrak en staat op het punt ruim $ 4,5 miljoen te verdienen met de verkoop.

Miami-David-Guetta-1

Het chique optrekje, bestaande uit 3 slaapkamers en drie badkamers met twee mastersuites, bevindt zich op de 37e verdieping en beschikt over 235 vierkante meter aan leefruimte. Het penthouse is ontworpen door Piero Lissoni en beschikt over balkons rondom die vrij uitzicht bieden op de Atlantische Oceaan en Miami Beach.

Drie zwembaden, privévervoer en een panoramisch uitzicht

Het appartement valt voornamelijk op door het witte thema en de grote raampartijen. Maar natuurlijk gaat het verder dan dat. Het oppervlak huist een zwembad van 27 meter lang, een boetiek en een kunstgalerie, privévervoer over land, drie zwembaden aan het strand en cabana’s . Verder beschikt het pand over twee master suites, een panoramisch uitzicht op de skyline van Miami, 24-uurs hotelservice en voorzieningen, waaronder drie zwembaden aan de oceaan, een sauna en een spa.

David Guetta

Dit is echter niet de eerste crypto-deal van Guetta. In september tekende de DJ een samenwerking met het gedecentraliseerde virtual reality-platform Sensorium Galaxy om zijn shows online uit te zenden, waarbij crypto als betaling werd geaccepteerd. Hetzelfde recept als bij Don Diablo, die zijn concert in recordtijd uitverkocht.

Gunstig moment om te kopen

De verkoop van David Guetta in Miami wordt momenteel gehouden door Freud Group, een vastgoedbelegging die zich richt op beroemdheden, atleten en allerlei andere vooraanstaande namen. Samen met de Fransman vragen zij 359 Bitcoin of $ 14 miljoen, volgens de huidige wisselkoersen.

David Guetta