Dé Hilton Haringparty richt zich tijdens de 2021-editie op mensen die het door de pandemie extra moeilijk hebben gehad. Daarom organiseert directeur Roberto Payer een unieke ‘Maatje voor een maatje‘ veiling voor Stichting Papageno. Deze stichting van Jaap en Aaltje van Zweden, zet zich in voor autistische kinderen en jongeren. Een bijdrage leveren aan het goede doel en tegelijkertijd exclusieve prijzen en arrangementen winnen, dat wil jij toch ook?

Dé Hilton Haringparty

De veilingstukken zijn uniek en iedereen kan meebieden via deze link. De hoogste bieders vergaren een VIP-treatment tijdens Dé Hilton Haringparty die op 15 juni a.s. om 18.00 uur zal plaatsvinden. Deze editie is exclusiever dan ooit tevoren, gezien de (beperkte) hoeveelheid gasten die door de maatregelen live aanwezig kunnen zijn.

Normaal gesproken niet te koop

De veilingstukken zijn speciaal voor Stichting Papageno ontwikkeld en normaal gesproken niet te koop. De veiling omvat een tiramisu workshop met de markante Italiaanse Hilton-directeur Roberto Payer; een workshop pasta maken en wijn proeven o.l.v. Executive Chef Franz Conde en een sommelier; een pizza masterclass met een Italiaanse Chef en een overnachting voor twee personen in de John en Yoko suite met een exclusief diner en badjassen met je eigen initialen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilton Amsterdam (@hiltonamsterdam)

Wie verzekerd wil zijn van een plek bij Dé Hilton Haringparty kan (ook via de veilingwebsite) voor € 99 de Limited Skybox Experience kopen voor twee personen. Dit houdt in dat je van 17.30 – 20.00 uur een luxe kamer tot je beschikking krijgt met uitzicht op de tuin, inclusief een Haring Delight Surprise. De volledige opbrengst van zowel de veiling als de Skybox Experience gaat richting het adres van Stichting Papageno.

Ben je een beelddenker? Check dan hieronder alle video’s van de diverse veilingitems:

John & Yoko Suite

De 2020 edities was helaas, wegens de restricties, zonder live publiek, daarom hieronder Dé Hilton Haringparty 2019, om alvast een beetje in de sfeer te komen. Wil je Dé Hilton Haringparty online bijwonen, ga dan naar www.deharingparty.com.