Word jij helemaal gek wanneer iemand jouw oprijlaan komt bevuilen met een besmeurde auto? Dan biedt hier zich de mogelijkheid voor om daar voor eens en voor altijd vanaf te zijn. We hebben het over een nieuw genoteerd onroerend goed in Minnesota, dat wordt geleverd met een eigen carwash – en nog veel meer.

Privé-eiland met carwash

Gelegen op St. Alban’s Bay aan Lake Minnetonka, is het herenhuis is vier verdiepingen hoog, die worden verbonden door een zwartglazen lift, in een uiterst stijlvol zwart-wit thema. Het werd aanvankelijk in opdracht van ontwikkelaar Jeffrey Wirth en later gekocht door Kaskaid Hospitality CEO Kam Talebi voor een koopje van $ 1,88 miljoen in 2013. Deze projectontwikkelaar, die het liet bouwen voor zichzelf en zijn acht supercars, ging scheiden en moest bajes wegens belastingontduiking.

Huis-Carwash-5

Het is gebouwd in 2003 en bevat meer dan 1300 vierkante meter aan leefruimte, waardoor je nooit meer van het eiland af hoeft en wilt. Het royale huis beschikt over een theaterzaal voor 12 personen, twee wijnkamers, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een spa met een ontspanningsruimte, grot en sauna. Om daar te komen, moet de eigenaar door een ondergrondse tunnel rijden – compleet met een wasstraat – om te parkeren in een garage voor acht auto’s. Het landhuis beschikt ook over een extra groot zwembadhuis met glazen koepel, en verwarmd buitenzwembad,  dat ook toegankelijk is via een ondergrondse tunnel.

Was ooit een ‘koopje’

Het staat momenteel genoteerd voor maar liefst $ 15 miljoen bij Jessica Prudden van Prudden Company, die zei: “we beginnen wereldwijd nogal wat interesse te krijgen” van potentiële kopers. Het landhuis zou ook het duurste huis zijn dat momenteel in de staat te koop staat. Via Realtor kan je een tour fixen. Zorg wel dat je per auto gaat, dan hoef je ook niet zo burgerlijk in de rij te staan bij de carwash voor doorsnee stervelingen.