Op slechts 3 kilometer van Willemstad, vergezeld door tropische flora en fauna en de Caribische Zee, ligt een prachtig resort genaamd: Baoase Luxury Resort. Een goddelijke verzameling kamers, suites en villa’s, ontworpen in een Balinese stijl, om gasten tot rust te laten komen en grenzeloos te laten genieten.

Baoase Luxury Resort op Curaçao

Het 5-sterren boutique resort in eigendom van familie van der Valk met Thijs van der Valk als General Manager, onderscheidt zich van de concurrentie door middel van onberispelijke service, luxe voorzieningen en een exclusieve ligging. De idyllische vakantiebestemming ligt te midden van watertuinen met bloemen en planten aan een zandstrand, gekoesterd door het azuurblauwe water van de Caribische Zee. Een verborgen oase van ontspanning, elegantie en privacy.

Het aanbod is breed, maar staat allemaal in het teken van een ongeëvenaard vakantiegevoel. Het omvat tropische villa’s met directe toegang tot de infinity pool vanaf het terras, villa’s en suites met een privé zwembad of zelfs suites met een privé strand, en een ‘Master Villa’. Eilandgeluk verheft zich tot het uiterste in de Master Villa – de parel van Baoase en het huis waar het allemaal begon. Het adembenemende panoramische uitzicht van de villa reikt helemaal tot aan de kleurrijke gebouwen van de hoofdstad van Curaçao, Willemstad.

Baose-luxury-resort-Curaçao-2

De 3 kamers, 11 suites en 9 villa’s zijn gelegen in een tropische tuin – als het ware – en ingericht in Balinese stijl. De accommodaties zijn voorzien van luxe (buiten)badkamers met ruime baden en/of regendouche, er is een compleet ingerichte keuken in alle villa’s aanwezig en gasten worden dagelijks voorzien van vers fruit in de accommodatie. Alle villa’s, suites en kamers karakteriseren zich door de hardhouten vloeren en hoge koloniale plafonds, waardoor ze een koele persoonlijke oase zijn om te ontspannen en tot rust te komen.

Culinair diner door bekroonde Michelinsterrenchef

Over fruit gesproken: (culinair) eten staat hoog in het vaandel. Want wat is nou een vakantie zonder goed eten? Baoase Culinary Beach Restaurant is zoals de naam al weggeeft gelegen aan het strand. Executive Chef René Klop combineert hier samen met zijn team Franse technieken met een vleugje tropische invloeden en Aziatische smaken. Je kan hier terecht voor je ontbijt, lunch en diner, maar leent zich ook als een uiterst geschikte locatie voor een romantisch etentje of zelfs een tropische bruiloft.

Hoogwaardige persoonlijke service

“Luxe is grenzeloos bij Baoase, particulier eigendom en beheerd door een familie, zodat iedereen zich thuis voelt, weg van huis.” Dit sluit ook goed aan bij hun eminente persoonlijke service, zoals het klaarzetten van je favoriete glas wijn aan tafel. Het zit ‘m ten slotte in de kleine dingen die het verschil maken. Zo kan je genieten van je welverdiende vakantie met een personal server aan je zijde of een besloten diner door een chef met ervaring in Michelin sterren restaurants.

Baoase

Je kunt de exclusieve vakantie hier helemaal finetunen naar eigen wens. Zo kan je gaan voor een all-inclusive verblijf, een ultraluxe suite met eigen strand, of zelfs een privé-eiland: Isla Kiniw. Vakantie-ervaring die de intimiteit biedt, aangevuld met alle luxe diensten en voorzieningen die je mag verwachten van een 5-sterren resort.

Bezoek eens de website van Baoase en ontdek waarom dit dé bestemming is voor een luxe vakantie op Curaçao.

Baose-luxury-resort-Curaçao-3