Hoewel het er vaak wat truttig uitziet, kan kleding voor honden toch een zinvol doel hebben: ze beschermen tegen de elementen. Doggy Armor biedt een exclusieve service aan voor het op maat maken van jassen voor honden. Ze beloven niet alleen een elegante en modieuze kledingvloot voor jouw kostbare, harige amice, maar ook een beschermend omhulsel. Minder chique dan de puffer jackets van Moncler, maar wel veiliger. “De ultieme veiligheid.”

Merkkleding op maat voor je trouwe viervoeter

De merkkleding kan op maat worden gemaakt in de kleuren van uw voorkeur, binnen het comfort van uw huis of in het pand van de tent in Essex. De buitenstoffen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren die verder verwerkt kunnen worden in uw gewenste materiaalkeuze. Liefhebbers van bling kunnen de hondenkleding ook verfraaien met snuisterijen en juwelen of een op maat gemaakt monogram als alternatief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doggy Armour (@doggyarmour)

Marcel Knobil, oprichter van VeryFirstTo en Superbrands, stelde vast: “Er is een begrijpelijke wens om de geliefde hond te beschermen, maar veeleisende eigenaren willen dat hun huisdieren gekleed gaan in de best passende en mooi uitziende jassen. Tailor-Made Doggy Armor is het perfecte antwoord op deze eis. Honden komen steeds vaker voor in de modieuze luxe levensstijl van veel van onze leden die willen dat hun huisdieren er zo elegant en veilig mogelijk uitzien.”

Oorspronkelijk bedoeld voor het leger

De jas van 220 gram zorgt voor de broodnodige taaiheid en duurzaamheid door gebruik te maken van een gespecialiseerde fabricagetechniek, oorspronkelijk ontworpen voor het leger. Gemaakt van ultramoderne, stevige materialen, doet de exclusieve mode-uitrusting naadloos dienst als pantser voor effectieve bescherming tegen beten, spijkers en mogelijke slashes.

“Onze vesten bij Doggy Armor zijn vergelijkbaar met die van steekwerende jassen. We hebben de nieuwste bepantsering en stoffen gebruikt om de mogelijke impact van de tanden van een andere hond te verminderen. Onze vesten bieden lichaams- en nekbescherming, zijn volledig waterdicht en bovendien ademend. Ze zijn geschikt voor alle seizoenen en houden ze warm in de winter en koel in de zomer door de stof aan de onderkant nat te maken voordat je gaat wandelen. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en hebben wegreflectoren voor nachtelijke wandelingen.”

Wat moet dat kosten?

Vanaf $ 215 is dit op maat gemaakte hondenharnas precies wat je nodig hebt voor je dierbare hond. We raden de eigenaren van deze top-5 honden die het meeste geld verdienen als influencer ook aan eens een bezoek te brengen aan de website van Doggy Armour.