Wel vaker zagen we een Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, ondanks de beperkte oplage. Maar laat dit nou verreweg de duurste zijn. De offroad-klassieker toont dat de definitie van unieke luxe altijd naar een nieuw niveau kan worden getild. De wagen is al sinds 1979 in productie, maar voldoet nog altijd aan de hedendaagse luxe standaard.

Duurste SUV op de markt: G 650 Landaulet

Met zijn overtreffende V12-motor en 630 pk, elektrische stoffen kap en exclusieve uitrustingsspecificaties en ruige uiterlijk, voldoet deze zeer speciale terreinwagen, die beperkt is tot 99 eenheden, aan de verwachtingen van klanten die de allerhoogste eisen van hun voertuig stellen. En deze eisen komen met een prijs. Deze G 650 Landaulet is namelijk de duurste SUV die momenteel op de markt staat. Wij vinden het niet de mooiste van het honderdtal, toch krijg je voor net geen miljoen pas de sleutels van dit bakbeest in handen.

Met z’n grote proporties, ruimte en comfort voor vier passagiers overtreft de G 650 Landaulet alle normen. Deze G-Klasse, in een unieke kleurcombinatie, vertegenwoordigt daarmee een unieke combinatie van luxe chauffeurslimousine en terreinwagen. Met een druk op de knop opent een grote opklapbare kap elektrisch. Op aanvraag scheidt een elektrisch bedienbare glazen scheidingswand het achtercompartiment van het bestuurdersgedeelte. Als je gaat voor deze optie kan je het raam van transparant naar ondoorzichtig veranderen.

SUV-1

De eersteklas zitplaatsen achterin van de S-Klasse verhogen het zitcomfort en de ruimte aanzienlijk. De actieve multicontourstoelen met ENERGIZING-massagefunctie hebben opblaasbare luchtkamers voor een hoog zitcomfort en uitstekende zijdelingse ondersteuning. Massageprogramma’s zorgen voor meer welzijn – volgens het principe van een ontspannende hotstone-massage.

Interieur met thermische bekerhouders

Om de achterpassagiers optimaal comfort te bieden, is er een grote businessconsole met thermische bekerhouders tussen de afzonderlijke stoelen. Hiermee kunnen dranken gedurende een lange periode worden gekoeld of verwarmd. Onderweg stoppen om een flesje te sabreren moet geen enkel probleem. Het voortreffelijke karakter van de Landaulet wordt benadrukt door de hoogwaardige design bekleding met diamantstiksel, die in alle gevallen tweekleurig is en verkrijgbaar is in vier sierkleuren. Klanten kunnen kiezen tussen drie verschillende bijpassende kleuren voor het stoffen blad en vier designo lakafwerkingen.

Off-road avonturen

In tegenstelling tot eerdere Landaulets, die waren gebaseerd op prestigieuze sedans, heeft de Mercedes-Maybach G 650 Landaulet ook alles in huis om een ​​onvergetelijke offroad-ervaring te bieden. ervaring. De portaalassen, die bekend zijn van de G 63 AMG 6×6 en G 500 4×42, bieden een ruime bodemvrijheid van 450 millimeter, waardoor de open terreinwagen zelfs extreme obstakels meesterlijk kan overwinnen.

SUV

Naast het feit dat deze gelimiteerde wagen nogal exclusief is, is het ook nog eens de enige met een Duitse registratie. Met een kilometerstand van slechts 530 kilometer wordt dit voertuig met een “frisse service” en krijg je als koper volledige toegang tot het exclusieve aftersales-programma. De wagen staat in Pleidelsheim, Duitsland, op je te wachten bij Mechatronik GmbH. Voor een prijs van €950,000 om precies te zijn. Klik op deze link om richting de advertentie te gaan.