De makelaar van dienst komt meteen met de deur in huis vallen met een gewaagde claim: “Naar verluidt het mooiste huis aan de “Costa Del Sol.” Het is wat ons betreft zeker een kanshebber, maar oordeel vooral zelf.

Resideren tussen de palmbomen aan de Costa Del Sol

In Moors-Spaanse stijl met authentieke fonteinen en eeuwenoude tegels komt men via imposante glazen en smeedijzeren deuren aan bij een magnifieke binnenplaats geflankeerd door eenenvijftig uitgehouwen stenen en veelomvattende palmbomen. De idyllische geografische ligging waarborgt volledige privacy met prachtige uitzichten over de zee en bergen.

Het landhuis ligt op een privé-landgoed van 40.000 m2 waar veel dieren in het wild leven, iets om rekening mee te houden. Gelegen op vier kilometer van de zee tussen Puerto Banús en Estepona, is het enkele minuten verwijdert van elegante hotels en verscheidene restaurants. Daarnaast ben je ook in no-time in Marbella, mocht je toe zijn aan wat sightseeing of om een van z’n uitstekende golfbanen uit te testen.

Aan de zijkant van het bolwerk bevindt zich een gewelfde ‘Al Fresco’-eethoek, die plaats biedt aan meer dan twintig personen. De openslaande deuren leiden naar de salon en door naar uitgestrekte stenen terrassen die uitkijken op de prachtige volgroeide tuinen, het prieel, het zwembad en het privé-meer met de zee in de verte.

Riant wonen in Zuid-Spanje

Het huis leent zich uitstekend voor fantastisch en ruim entertainment. Voor een behoorlijke groep weliswaar, want met z’n 10 slaap-, 7 badkamers 4 gastensuites.is het zeker geen bescheiden residentie. Daarbij zijn er nog 3 ontvangstruimten, een keuken enbijkeuken en een ontbijt- en fitnessruimte.

Costa Del Sol

Alles bij elkaar opgeteld zal het voor velen een droom zijn om een woning als dit als thuisbasis te rekenen. Zo’n felbegeert mag dan ook wat kosten. En dat doet het ook, maak je daar maar geen zorgen over. Mas Property Marbella wil in ruil voor dit historische landgoed € 20,000,000. Check hun website voor additionele informatie en beeldmateriaal. Adios amigos.

Costa Del Sol