Dit herontwikkelingsproject bevindt zich in het gewilde Scheveningen en is in de laatste fase van de ontwikkeling gekomen. In de voormalige Van Diemen garage zijn vijf fantastische appartementen ontwikkeld, waarvan deze in de verkoop staat. Dit is het laatste en grootste appartement in dit unieke complex dat nu te koop wordt aangeboden. De authentieke details van de voormalige garage zijn, in de beste zin van het woord, nog terug te herkennen.

Luxe appartementen in Scheveningen

De makelaar van dienst omschrijft dit zeer royale appartement als een Riad (traditioneel Marokkaans huis of paleis), maar dan in de op twee na grootste gemeente van Nederland, Den Haag. Het appartement met inpandige garage is zeer gunstig gelegen op 5 minuten afstand van de winkels van de Frederik Hendriklaan, op loopafstand van het strand, restaurants, theater en allerlei gezellige lunchrooms.

Scheveningen

De fotograaf in kwestie heeft z’n lens veelvoudig laten vallen op de woonkamer en de binnentuin (patio). Een logische keuze, want dit zijn ook twee open ruimtes die dit appartement aan de man moeten gaan brengen. De hoogtes zijn gedeeltelijk wel 7 meter en over het algemeen 4 en is er in iedere leefruimte een deur te vinden die leidt naar de patio. Zowel binnen als buiten is er een open haard en de Fraaie vloeren sieren binnenshuis de hele woning.

Boordevol uitstraling en ruimte

Een bezichtiging is bij uitstek de beste manier om te ondervinden of dit echt iets voor jou is, maar de 146 foto’s en de video wekken ook een goede impressie. Die tonen ook de ruime uitstraling, speelse kleuren en speelse indeling en inrichting. Terwijl het oude karakter nog is terug te vinden in de inpandige garage van 26 m², waarbij je door het glas je auto vanaf de gang naar de woonkamer nog even visueel kan nalopen.

Scheveningen woonkamer

De vier ruime slaapkamer en twee luxe badkamers zijn verdeeld over de 275 m² woonoppervlak. Belangstellenden kunnen langsgaan op Funda en contact opnemen met VERRA Expat Home Services B.V. om tot een overeenkomst te komen. De vraagprijs ligt op € 2.195.000.

patio Garage Scheveningen Scheveningen