Mensen zijn bereidt om goed te betalen om een ​​goede mondhygiëne te garanderen. Maar recent wordt dat anders geïnterpreteerd en kiezen mensen voor porseleinen facings, of hun tanden laten wegslijpen in Turkije, of laten hun tanden bleken. Net als bij die twee behandelingen gaat dit vooral om het esthetische resultaat. Net als bij de gouden ‘Eternal 925 Toothbrush’.

Handgemaakte Italiaanse tandenborstel van goud

die handgemaakt is in Florence met natuurlijk antibacterieel sterling zilver, puur koper en zelfs verguld met een extra dikke laag 24-karaats goud . Want waarom zal goud beperkt worden tot horloges en sieraden?

Gemaakt om eeuwig mee te gaan, is de luxe tandenborstel een doordachte combinatie van edelmetalen met natuurlijke eigenschappen. Elke Guard Cap en borstel wordt gecompleteerd door Alessandro Tinacci met de hulp van Massimiliano Benvenuti en moet ongeëvenaarde kwaliteit bevatten.

Marmeren voetstuk

Het product wordt verder geleverd met een marmeren voetstuk die het stijlvolle display mogelijk maakt. Ook de doos handgemaakt is door Mimmo, de eigenaar van Scatolarte. Er komen slechts 30 genummerde tandenborstels van elk materiaal: puur koper, sterling zilver en 24-karaats verguld sterling zilver.

Tandenborstel

De voledig sets zullen in de eerste ronde beschikbaar worden gesteld. Ze kosten $1.150 per stuk en worden eind juli geleverd. Tijdens het koopproces maken ze het je ook mogelijk om je initialen te graveren om er een persoonlijke touch aan te geven.

Kickstart-project

Aangeprezen als ‘een van de meest duurzame projecten die je ooit hebt gefinancierd’, is de Eternal Toothbrush-campagne momenteel live op Kickstarter. De prototypes zijn klaar en getest en opnieuw getest door Italiaanse en internationale tandartsen. Dus je wordt geen proefkonijn.

Klik hier om er een te bestellen om voortaan dagelijks in weelde de plak van je tanden af te poetsen.

proces
fabricatie