We kennen ze allemaal wel; mensen die zo’n beetje alles wat ze meemaken direct op sociale media zetten. Zo ook de 27-jarige Franse reality-ster en model genaamd Oceane El Himer. De dame staat in de Instagram wereld bekend om haar decadente foto’s en haar ogenschijnlijk dure levensstijl, maar niets is wat het lijkt. Het model uploadde vorige week namelijk een Instagram foto van zichzelf in de businessclass-cabine van een vlucht van Dubai naar Monaco. Een medepassagier merkte echter op dat ze gewoon in de goedkoopste ruimte zat en maakte hier een foto van. Sensatie ten top!

Instagram model betrapt op nepfoto’s

Met een gezicht vol zware make-up, hairextensions, een iets te ruim trainingspak en een dure Dior-tas op haar schouders, past Oceane El Himer perfect in het plaatje van een influencer. De dame pronkt haar dure levensstijl maar al te graag op haar Instagram pagina. Om haar volgers te imponeren, plaatste ze een tijdje terug de foto waar het allemaal om draait. Geposeerd in de businessclass-cabine van het vliegtuig, laat de ‘influencer’ een kiekje van zichzelf maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Oceane El himer (@oceanelhimer)

Niks aan de hand zou je denken, maar een medepassagier herkende de vrouw en zag tot haar verbazing dat ze ‘gewoon’ in de economy class van het vliegtuig zat. De passagier zette de foto op internet en deze ging viraal. Veel mensen waren geschokt en verbaasd over het feit dat de influencer haar volgers voor de gek houdt. Sommigen beweren dat dit het bewijs is dat ​​influencers onder enorme druk staan om te entertainen en daarom maar situaties als deze verzinnen.

Influencer
Anderen zijn echter behoorlijk kritisch op de vrouw en noemen haar ‘ziek’. “Ze is meer bezig met wat anderen over haar denken, dan daadwerkelijk genieten van het leven en alles dat daarbij komt kijken”, klinkt het. Op Instagram heeft El Himer inmiddels de reacties onder haar foto uitgezet, aangezien ze een storm van haatreacties kreeg na de ontmaskering. Zo zien we maar weer dat eerlijkheid altijd het langste duurt.