We zijn haast tel kwijt geraakt van hoeveel van deze Spaanse vastgoedprojecten we al hebben behandeld, maar maakt dat nog uit? Kan je hier wel genoeg van krijgen? Dit soort prijzen zijn echt een verademing, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit of oppervlak. Deze “instapklare nieuwbouw villa” in Alicante wordt aangeboden voor, wederom, een spotprijs.

Moderne villa in Alicante, Spanje

Deze moderne vrijstaande villa ligt om de hoek van de gevestigde buitenwijk Cabo Roig, die “alle faciliteiten en voorzieningen voor het dagelijks leven direct voor de deur biedt.” Alles wat je doordeweeks en in het weekend nodig hebt is in de buurt. Denk aan supermarkten, restaurants, bars en ziekenhuizen voor als je het net iets te bont hebt gemaakt op een gezellig drinkavondje. Je weet maar nooit.

Verder kan je een balletje slaan op één van de drie golfbanen die binnen een straal van 1,5 km van het huis. Als je weer even heimwee hebt naar het vaderland kan je gebruik maken van de luchthavens. Maar al ben je toe aan vakantie en watervertier behoren de nabijgelegen waterparken ook tot de opties..

Gelegen aan de Spaanse oostkust

Cabo Roig, ‘het juweel van de Costa Blanca’, is gelegen nabij een zandstrand en de jachthaven in de deelgemeente Orihuela-Costa in de provincie Alicante. Cabo Roig ligt ongeveer 9,5 km ten zuiden van de havenstad Torrevieja aan de Spaanse oostkust. Het is een relatief kleine gemeenschap met maar 700 inwoners. En wellicht komen er daar binnenkort een paar bij.

Spanje

Deze vrijstaande villa in Spanje biedt een eigentijds, licht en stijlvol design. Het beschikt over 3 slaapkamers met ingebouwde kleerkasten en 3 badkamers, met hoogwaardige voorzieningen én vloerverwarming. Helaas is er geen airco en centrale verwarming.

Privé zwembad en dakterras met zeezicht

Ontworpen met prachtige hoge plafonds in de open woonruimtes, een zwevende trap, hoogwaardige armaturen en afwerkingen overal, een ruim dakterras en een privé zwembad. De villa te koop voor €349.900.