Shanghai heeft een nieuw kroonjuweel op de skyline staan: het J Hotel Shanghai Tower, dat op 19 juni haar deuren opende voor de eerste gasten. Het hotel beslaat de 86e tot 98e verdieping van de Shanghai Tower en hiermee het hoogste hotel ter wereld. Daarnaast is het de op één na hoogste gebouw ter wereld, na de Burj Khalifa in Dubai, waar de zeven restaurants en bars van het hotel gasten moeten verwelkomen en plezieren.

J Hotel Shanghai Tower

In de top 20 van de hoogste gebouwen staan er maar liefst 8 in China. Met de 632 meter hoge J Hotel Shanghai Tower op plaats twee, wat overigens wel het hoogste verwrongen gebouw is. Om dat in perspectief te plaatsten: haast twee keer hoog als de Eiffeltoren. J hotel heeft een enorme receptie en is ontwikkeld door Jin Jiang International, China’s grootste staatshotelgroep.

Het luxe hotel biedt een onvergelijkbaar uitzicht over de stad op een hoogte die slechts enkele gebouwen ter wereld zich kunnen veroorloven. Voeg daarbij een goed gevulde en gevarieerde verscheidenheid aan wijnen in het restaurant Centouno dat pronkt met een goddelijke wijnkelder, verschillende ruimtes, thema’s kleuren en materialen en je hebt een once in a liftime-ervaring

Het hotel heeft elders verschillende andere verbijsterende functies, zoals een 24-uurs persoonlijke butlerservice, een binnenzwembad, 165 kamers, waaronder 34 suites en nog veel meer. Het staat garant voor het beste van het beste met een luxe interieur, rustgevende lichten en een geheel wit neutraal palet. Maar in andere ruimtes wordt dat palet ook zeker doorbroken.

Restaurant in wolken

Het J Hotel beschikt ook over een restaurant genesteld in de wolken op de 120e verdieping van de Aziatische toren. De meest opmerkelijke en prijzige kamers is de ‘J Suite’ die er prachtig uitziet met kristallen kroonluchters en een sauna en meer dan 67.000 Yuan zo’n € 8.668,43. De grote suite wordt vergezeld door een uitgestrekte woonkamer met een entertainmentcentrum, een bureau om aan te werken en voldoende comfortabele stoelen. Een suite zo groots als de grote suite kan er niet een zijn zonder een even extravagante badkamer met een badkuip, een kaptafel en een douchecabine.

De Shanghai-suite biedt het beste van luxe met een luxe interieur, rustgevende lichten en een geheel wit neutraal palet. De Shanghai-suite wordt vergezeld door een uitgestrekte woonkamer met een entertainmentcentrum, een bureau om aan te werken en voldoende comfortabele stoelen. Een suite zo groots als de Shanghai-suite kan niet zonder een al even extravagante badkamer met een badkuip, een kaptafel en een douchecabine.

Laat je overweldigen door de beelden hieronder of door hier te klikken.