Denzel Dumfries liet zich afgelopenen wedstrijden van zijn beste kant zien, had de meeste balcontacten en maakte zelfs zijn eerste goal voor de Nederlandse ploeg. Ook al staat hij bij de Oranje Leeuwen hoger op de flanken vult hij PSV de rechtsback positie in. Zodra het EK erop zit keert iedereen weer terug naar z’n thuisbasis. Denzel Dumfries doet dat bij zijn chique penthouse in Barendrecht.

Penthouse van Denzel Dumfries

Dumfries debuteerde in 2018 in het Nederlands voetbalelftal. Na het Europese Kampioenschap moet Dumfries zijn focus weer verzetten op de Eredivisie. Hij speelt voor PSV, waar hij juni 2018 een contract tot medio 2023, dat circa € 5,5 miljoen voor hem betaalde aan SC Heerenveen.

Dumfries

Denzel Dumfries heeft een geschatte marktwaarde van maar liefst 16 miljoen euro -dat alsmaar stijgt door zijn prestaties op het Europese toneel – en staat daarmee op plaats 21 van de meest waardevolle spelers uit Nederland. Met deze roem en status heeft Dumfries het qua woningen voor het uitkiezen. Hij viel voor de charmes van een appartement in Barendrecht, dat hij recent kocht voor 1 miljoen euro. Niet handje contantje, want er is namelijk een hypotheek op gevestigd van 9 ton. En dat terwijl het bij de origineel vraagprijs ging om 1.295.000 euro. Net als in het veld laat hij zich geen oog aan naaien.

Riant dakterras

In ruil voor deze som kreeg de rechtspoot een woonoppervlak van 220 vierkante meter, verdeeld over twee lagen. Om de woning in te delen zijn er vijf kamers gerealiseerd, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is alles voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is ook de keuken van hoge klasse en voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het huis ook nog over een dakterras van maar liefst 100 vierkante meter.

Denzel Dumfries

Ook over parkeergelegenheid is goed nagedacht. Zo krijgt de aanvoerder van PSV bij het kopen van zijn penthouse de beschikking over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage die onder het gebouw ligt. et kleuren als grijs, zwart en wit wordt een steriel, maar stijlvol effect gekweekt. Oordeel zelf maar even op basis van deze foto’s.

Het huist geen zwembad, geen tientallen kamers en geen kroonluchters, maar het is al met al een zeer degelijk appartement. Hiermee tipt hij dus niet aan de residenties van de vedettes binnen de voetbalwereld, maar hij is nog jong. Daarnaast zal haast iedere 25-jarige hier stinkend jaloers van worden. Ga zo door Dumfries!

Denzel Dumfries