Als je ‘m nu als analist bezig ziet, zou je haast vergeten dat Wesley Sneijder niet eens zo lang geleden een van de beste voetballers is die ons land heeft voortgebracht. Buiten zijn carrière bij topclubs als Ajax, Inter en Real Madrid, was hij ook een essentieel onderdeel van Oranje. Met diens status en salaris kan hij zich een prima huisvesting financieren, waaronder dit luxe appartement in Utrecht.

Penthouse van Wesley Sneijder in Utrecht

Wesley Sneijder is een Utrechter in hart en nieren en groeide op in de wijk Ondiep. Nu hij ouder, wijzer en rijker is, heeft hij een prachtig penthouse naast het stadion van FC Utrecht op de kop getikt – ook is dat al járen geleden.

Hij heeft er nog een hele tijd over nagedacht om terug te keren in het voetbal om alsnog voor de club te spelen waar hij al sinds kleins af aan fan van is, maar daar is niks van terecht gekomen. Maar aangezien hij erop steenworp afstand vandaan zit, hoeft hij geen enkele thuiswedstrijd te missen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Ook naast de voor hem gunstig ligging is het appartement met een woonoppervlak van 150 vierkant meter voorzien van een sfeervolle inrichting en is het gebouw afgeleverd in een “hoog afwerkingsniveau.” Het heeft een ruim balkon dat een mooi uitzicht levert over de weilanden en de thuishaven van FC Utrecht: Stadion Galgenwaard.

Het complex werd in 2004 opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. Volgens BekendeBuren woont Wesley in ruil voor een huurprijs van zo’n 5500 euro per maand.

Ruime ondergronds garage voor zijn bakbeest

Ook is er een fitnessruimte die hij de afgelopen tijd wat minder opzoekt. Maar geef ‘m eens ongelijk na een übersuccesvolle voetbalcarrière waar hij veel voor moest doen en laten. Elders kan hij tot rust komen in de sauna. Het appartement van de 37-jarige beschikt ook over een ondergrondse garage waar Wesley Sneijder zijn Mercedes-AMG G 63 kan parkeren. Al met al een meer dan prima plek om naar thuis te komen.

Voor wie nog niet ook de hoogte is: ook zijn absurd luxe villa op Ibiza, dat nog steeds beschikbaar is, is het bekijken waard.