Nicol Kremers, de vriendin van Peter Gillis, kon haar geluk niet op toen haar vent een Porsche Cayenne aan haar cadeau schonk. Ondertussen is het gebundelde wagenpark alweer uitvergroot met een scooter, een mega-camper, Rolls-Royce Cullinan Black Badge en een Ferrari 812 GTS. Maar een paar duizend kilometer later, staat de Porsche van Nicol alweer te koop. Echter staat er, Peter kennende, al wel weer iets anders moois klaar voor de vrouw des huizes.

Porsche Cayenne coupé hybride van Nicol

Met nog maar 13.000 kilometer op de teller, is de hybride Porsche al verschenen op Marktplaats. De vorige auto waar Nicol in reed, deed ze ruim een jaar mee, maar deze bolide houdt niet zo lang stand – slechts 15 weken om precies te zijn.

Voor €99.000 is de Porsche Cayenne coupé hybride rijd in je de wagen van de vrouw van de bekendste en grootste – qua vermogen en omvang – vakantieparkeigenaar van ons land. Aangezien de wagen meer tijd heeft gespendeerd in de garage dan op het asfalt, ervaart de Porsche amper afschrijving.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Peter Gillis afdingen

De autoverkoper liet weten dat de vanafprijs van de SUV op 107 duizend euro. Met de nodige opties zal die 680 pk-sterke hybride op ongeveer 130 duizend uitkomen. Maar Peter zou Peter niet zijn om daar nog op af te dingen. Hoeveel is niet bekend, maar op dezelfde dag kwam hij ook in aanraking met een Rolls-Royce Black Badge, die hij, met wat onderhandeld, ook op de kop tikte.

Na een proefrit langs de McDonald’s, op initiatief van Peter, kwam Nicol erachter dat deze Porsche precies bij haar wensen aansluit. Mits er een paar ‘aanpassingtjes’ worden verricht. De hele lijst van alle voorzieningen, zie je op de advertentiepagina.

Ben je benieuwd naar het wagenpark van Gillis en wil je een deel van zijn huis zien waar de cameraploeg van SBS nog nooit is geweest? Kijk dan onze video die we recent met hem opnamen. Hatsefalts!