Post Malone is overgegaan van het inkleuren van tatoeages op zijn gezicht naar het plaatsen van een set diamanten tanden van $ 1,6 miljoen in zijn mond. Tandarts van de sterren, Thomas Connelly, ook wel bekend als “The Father of Diamond Dentistry”, die heeft gewerkt met mensen als Travis Barker, Shaquille O’Neal en Odell Beckham Jr. – heeft een foto’s gedeeld van het oogverblindende werk dat hij in Malone’s mond heeft verricht. Koste nog moeite werden gespaard om het idee te verwezenlijken.

Post Malone slaat geld stuk op diamanten tand

Post Malone, de artiesten naam van Austin Richard Post, is met z’n gekleurde lichaam en extravagante horloges en ‘bling, bling’ een opvallend figuur in de muziekwereld. En dat is al een wereld met veel over-the-top verschijningen. Terwijl zijn hele lijf in het teken staat van glimmende en opvallende objecten en kleurplaten, was zijn gebit nog origineel. Oké, waarschijnlijk is er weleens een whitening-kit overheen gegaan, maar los van dat was het nog geen spektakel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Maar dat is omgeslagen: “Post Malone voltooide afgelopen weekend zijn $ 1.600.000 glimlachreconstructie !!”, schreef de tandarts bij een zwart-witportret van Malone met een sigaret tussen zijn pas opgewaardeerde choppers. “Met een glimlach die pronkt met natuurlijk porseleinfineerwerk ingelijst met 2 diamanten hoektanden met een totaal gewicht van 12 karaat, heeft Post Malone letterlijk een glimlach van $ 1 miljoen!!!”

Connelly voegde eraan toe dat het project een samenwerking was tussen hemzelf en cosmetisch tandarts Naoki Hayashi , een edelsteensnijderteam bij Bichachi Diamonds en bling-experts bij Angel City Jewelers. Hoewel zijn nieuwe tandheelkundige werk misschien overdreven lijkt, zal Malone zich over de prijs niet druk maken. Page Six meldt dat de Crocs-samenwerkingen van de rapper “uit de schappen blijven vliegen “, hij is deze zomer de headliner van zowel de Rolling Loud- als de Governors Ball-muziekfestivals en heeft een succesvolle rose’-wijnlijn.

Post Malone’s vermogen

Malone is nog maar 25 jaar oud, maar heeft al diverse prijzen in de wacht geslepen, waaronder drie American Music Awards, een Billboard Music Award en een MTV Video Music Award. Hij heeft in de loop van zijn carrière ook zes Grammy Award-nominaties ontvangen. In 2021, slechts zes jaar na het uitbrengen van zijn debuutsingle “White Iverson”, heeft Post Malone een geschat vermogen van $ 30 miljoen.