Voor meer dan een jaar lang moesten we accepteren dat reizen niet tot de opties behoorde. Na een moeizame periode krabbelen we er met z’n allen weer beetje bij beetje bovenop en kunnen we weer, zonder restricties, richting de zon vliegen of rijden. Als je nog wat geld wist over te houden, is dit de uitgelezen kans  om eens te kijken naar een leuk vakantiehuisje of als een nieuw hoofdstuk van je leven in Spanje.

Balcones de Amay ligt onder Alicante

Balcones de Amay is een nieuw project dat net op de helling van een heuvel is gebouwd, want de uitzichten van Balcones de Amay zijn verbluffend mooi. Het huis heeft een modern uiterlijk, net zoals de omringde woningen. Dankzij het design met veel grote ramen valt er veel daglicht naar binnen.

Het project bestaat uit 100 appartementen. Waarbij in de eerste fase van 60 appartementen zijn afgeleverd: 22 woningen met 2 slaapkamers en 38 met 3 slaapkamers. Deze appartementen delen de open groene zones en de twee rainte zwembaden. Deze residentie biedt een modern design, een volledig ingerichte keuken, premium materialen, pre-installatie van airconditioning, geïntegreerd sanitair enz. Als je vanuit Nederland met de auto komt, kan je die optioneel parkeren in de ondergrondse parkeerplaatsen.

Luxe complex in Spanje

De appartementen op de begane grond kunnen 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Deze appartementen hebben een terras van 28 m2 aan de voorzijde met directe toegang tot de gemeenschappelijke ruimte en een tuin van 20 m2 aan de achterzijde.

Spanje

Terwijl de appartementen op de bovenste verdieping 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Wel zijn de residenties op deze verdieping voorzoen terras van 8 m2 en een dakterras van 57 m2, met een weelderig uitzicht op het omliggende gebied.

Culinair en recreatie

Het idyllische resort is geheel omheind, ligt in een rustige omgeving, maar toch op steenworp afstand van allerlei barretjes, restaurants en supermarketen. Voor de liefhebbers zijn er 4 nabijgelegen golfbanen, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club. Ook een dagje bakken op het stand met een sangria in je hand is zo gepiept.

Een van deze appartementen in Spanje staat op Funda voor € 169.000. Klik hier om contact op te nemen met de makelaar van dienst, van Amstel Housing Rotterdam.