De Amsterdamse voetballer Steven Bergwijn kan binnenkort misschien wel een flink bedrag op zijn bankrekening bijschrijven. De Nederlands Elftal speler heeft namelijk zijn luxe maisonnette – een appartement met twee verdiepingen – te koop gezet. Bekende Buren meldt dat de snelle buitenspeler die in het verleden voor PSV speelde, bijna €1.2 miljoen vraagt voor het optrekje. Hier krijg je wel twee prachtig luxe verdiepingen voor in onze hoofdstad.

Steven Bergwijn verkoopt Amsterdams pand

Steven Bergwijn speelt momenteel bij de Engelse topclub Tottenham Hotspur. Begin 2020 verkaste de voetballer van Eindhoven naar Londen voor een transfersom van €30 miljoen. Uiteraard komt daar ook een groot salaris bij kijken. Bergwijn verdient naar verluidt €70.000 per week, wat neerkomt op een jaarsalaris van dik €3.5 miljoen.

De vleugelaanvaller lijkt volledig afscheid te willen nemen van Nederland, aangezien hij zijn oogverblindende Amsterdamse maisonnette te koop heeft gezet. De vraagprijs voor het twee verdieping tellende appartement is €1.165.000 euro. Zelf kocht Bergwijn het optrekje in juni 2020 voor een prijs van €650.000 en heeft er een hypotheek op van 651.000 euro. Er ligt dus een mooie winst in het verschiet, mits er een koper wordt gevonden.

De koper krijgt voor dit geld een prachtig gerenoveerde maisonnette met een woonoppervlakte van liefst 141 m² met in totaal vijf kamers waaronder twee slaap- en twee badkamers en een prachtig luxe eetkamer. Alle kamers zijn verdeeld over twee woonlagen. De luxe keuken met kookeiland is een ook een eyecatcher op zich met een marmeren afwerking. Ook beschikken beide slaapkamers over een eigen badkamer.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het optrekje, is het ook mogelijk om het pand tijdelijk te huren voor €4000 euro per maand en een eenmalige waarborgsom van €8000. Voorlopig hoeft de voetballer nog geen haast te maken met de verkoop, aangezien hij momenteel druk is met de voorbereiding op het EK Voetbal.