We moesten wat geduld hebben, maar eindelijk is het weer ernaar om eens lekker te dobberen op het water. Dat kan op allerlei manieren: van luxe sloepjes met kabelaringen en leguanen tot ware superjachten. Voor ieder wat wils, dat zeker. Wat te denken van Lana? Imperial Yachts’s laatste creatie.

Het 107-meter lange Lana

Het Azimut-Benetti superjacht Lana is gelanceerd in 2020 en is momenteel een van de grootste charterjachten op aarde. Met een echt trans-Pacific assortiment, een interieurontwerp van wereldklasse en unieke ruimteverdelingen, is Lana perfect gevormd voor wereldcruises en charters.

Lana

Dit was dan ook een belangrijk streven van Imperial, die heeft geholpen om de visie van de eigenaren om te zetten in een realiteit en gelooft dat het een must is voor iedereen die een werkelijk uitzonderlijke charterervaring overweegt.

“Superyacht LANA zet zich in voor luxe leven en biedt haar gasten het privéjachtcharter van hun leven.”

Lana

En dat kan je samen met je naasten ervaren. Het interieur biedt namelijk plaats aan maximaal 12 gasten in 8 kamers, waaronder een master suite, 7 VIP-passagiershutten. Ze is ook in staat om tot 33 bemanningsleden aan boord te vervoeren om een ​​ontspannen luxe jachtervaring te garanderen. Tijdloze styling, mooie meubels en weelderige zitmeubelen zorgen voor een elegante en comfortabele sfeer.

Lana

Hoogtepunten zijn onder meer de strandclub met spa in Hamman-stijl, het zo benoemde ’touch ’n go’ Helipad, het extra groot zonnedek, het zwembad en liefst zeven VIP-cabinespaleisachtige interieurs met vleugel in salon op het bovendek.

Lana is te charteren

Lana’s indrukwekkende vrijetijds- en amusementsfaciliteiten maken haar het ideale charterjacht voor gezelligheid en vermaak met familie en vrienden. Zowel ’s zomers als ’s winters is het jacht te charteren voor €1,800,000 per week. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Als jij een van de (wel)varende bent die zo’n jacht kan veroorloven, vul dan dit formulier in en wie weet sta je binnenkort te flaneren op dit schitterende schip.