Het lukt de legendarische filmheld Sylvester Stallone maar niet om van zijn uiterst luxe miljoenenlandgoed in Californië af te komen. Eerder al zagen we hoe de Rambo-acteur een video heeft laten maken om een potentiële koper over de streep te trekken. Het landgoed werd eerst aangeboden voor $110 miljoen – omgerekend zo’n €92 miljoen – maar de prijs is nu verlaagd naar $85 miljoen – omgerekend €70 miljoen. Zo’n daling van €20 miljoen in prijs kunnen we niet alledaags noemen.

Weelderige landgoed van Sylvester Stallone

De inmiddels 74-jarige Sylvester Stallone is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de bekendste filmsterren ooit. Stallone heeft jarenlang gewoont op een landgoed van bijna 2000 m² in meditterane stijl. De oud-acteur liet het in de jaren 90 liet bouwen. Het landgoed bevindt zich in – hoe kan het ook anders – Beverly Hills, Los Angeles. Om precies te zijn bevindt het landgoed zich in North Beverly Park, waar ook sterren wonen als Denzel Washington, Jennifer Aniston en Justin Bieber.

Sylvester Stallone landgoed

Zoals we op de video kunnen zien die al eerder is gemaakt, zijn er binnen 8 slaapkamers en 12 badkamers met een uitzicht over de stad. Natuurlijk kan de bioscoop ook niet ontbreken en heeft de villa ook een fitnessruimte en een sigarenkamer met luchtfiltersysteem. De nieuwe bewoner die maar al te graag wordt gevonden, kan zomaar iemand zijn met een grote autocollectie. De garage biedt namelijk plaats aan acht auto’s en bevat zelfs een atelier.

Mansion

Flinke daling in prijs

Het klinkt werkelijk waar als een droomhuis, maar toch lijkt er weinig animo te zijn voor dit peperduur landgoed. Na dik drie maanden had de oogverblindende mansion in de exclusieve wijk North Beverly Park nog geen liefhebbers. Hierdoor had de oude filmster geen andere keus dan de prijs te verlagen. De toekomstige koper zal de villa dus voor €20 miljoen onder de oorspronkelijke vraagprijs aan kunnen schaffen. Wij zijn benieuwd of dit in de nabije toekomst ook gaat gebeuren!

Stallone