Een goede nachtrust is één van de belangrijkste dingen voor de mens. Toch is het bed een plek waar veel kan plaatsvinden, van horizontaal dansen tot verbale stoeipartijen over de dekenverdeling, terwijl jij de volgende dag gewoon vroeg naar werk moet. Dit matras biedt uitkomst op dit veelvoorkomende probleem. Het zal niet in iedere slaapkamers passen, maar als je nog genoeg ruimte over hebt is dit wellicht iets om te overwegen.

Boxspring van bijna 4 meter breed

De afmetingen liegen er dan ook niet om. De exacte afmetingen zijn: 3,6 meter breed en 2,03 lang. Om dat in perspectief te plaatsen: het is bijna twee keer zo groot als een traditioneel kingsize bed.

matras

Er scheen een onmiskenbare markt te zijn voor gezinnen die elke avond samen willen knuffelen – of mensen die graag met hun trouwe viervoeters slapen. Dat gat in de markt wordt opgevuld door het team achter The Ace Collection.

matras

“Oprichtster, Ana, werkte de afgelopen twintig jaar als interieurontwerper en was vaak gefrustreerd door de verzoeken van klanten om extra grote matrassen. Of ze nu op zoek waren naar meer comfort of gewoon de mogelijkheid om hun kroost te huisvesten voor een filmavond, klanten wilden opties die groter waren dan “Kingsize” en Ana zag een groeiende vraag die grotendeels werd genegeerd.”

Zelf samenstellen

Op de site kan je in 4 eenvoudige stappen je nieuwe matras en bed samenstelen. Alleen al de matras bevat een vanafprijs $ 2.750 (omgerekend €2.255). Echter heb je ook een gigantische boxspring, een metalen frame, een hoeslaken, bedsteun, een laken en vier kingsize kussenslopen nodig om het plaatje compleet te maken.

boxspring

Die kan je er ook meteen bij bestellen, want de kans is klein dat je voor dit formaat al een passend hoeslaken of dekbed(overtrek) hebt liggen. Maar hé, aan een goede nachtrust hangt geen prijskaartje toch?

Neem een kijkje op hun website om te zien of dit van pas kan komen in jouw slaapkamer.