The penthouse, een prachtig toevluchtsoord op een bergtop van 2,13 hectare in Grand Canyon State, Arizona. Deze strakke, eigentijdse architectuur is volledig gericht op het uitzicht en biedt genoeg plaats voor wel 20 auto’s met autoliften. Het moderne fort van metselwerk en staalconstructie in het midden van de woestijn zal de tand des tijds doorstaan. Voldoende ruimte om oneindig te sabreren en te chillen op het terras, terwijl je auto – en die van al je amices, veilig binnen staat.

Onbelemmerd uitzicht over de woestijnachtige omgeving

De naadloze woonervaring binnen en buiten in Arizona met meerdere omhullende balkonstoelen nodigen uit om te genieten van een onbelemmerde 360-graden uitzicht. Beeld het je even kot in: de stadslichten zodra de avond valt, panoramische bergketens en helder sterrenlicht. Klaar? Oké, dan gaan we verder.

Een woning dat 20 vierwielers kan huizen, beschikt natuurlijk over veel volume in z’n totaliteit. Het huis zelf heeft 581 vierkante meter aan woonoppervlak en staat op een perceel van maar liefst 21206 vierkante meter. Het is gebouwd in 2019 en heeft 3 slaapkamers, 4 badkamers en een halve, twee vuurplaatsen en uiteraard kan een zwembad ook niet missen. Daarbij zal je ongetwijfelijk ook veel tijd spenderen bij de buitenkeuken met glimmende barbecue-installatie.

Privéparadijs in het bloedhete Arizona

Trek je terug in de ruime master suite, 2 gastensuites, of neem de lift naar de lagere kantoor-oefensuite. Koel af in het sprankelende overloopzwembad naast zowel zonnige als schaduwrijke patio’s die het hele jaar door worden genoten. Maak van dit moderne woestijnlandgoed je eigen privéparadijs in het altijd zonnige Arizona.

The Penthouse

De verkoop verloopt via Debbie Omundson van Sotheby’s International Realty begint jouw hart net iets sneller te kloppen dan kan je contact met haar opnemen, als je nog minimaal $ 3,995,000 overhebt.

The Penthouse keuken