Als je het eilandleven wilt leiden, maar er geen geld voor hebt, kan je nu je slag slaan – samen met je partner. Een ultra-rijke familie is namelijk op zoek naar een geschikt koppel om te werken op een privé-eiland in de Bahama’s – en Napels, Florida, VS. Daartegenover staat een ‘vergoeding’ (lees: salaris) van tussen de €100.000 en $120.000 per jaar, om hun huizen op luxe locaties te beheren. Dat bedrag kan nog hoger oplopen indien je meer ervaring hebt.

Aantal eisen om het privé-eiland te mogen onderhouden

Het gezin is op zoek naar een ‘ervaren echtpaar dat langdurige teamleden kan worden om te helpen bij het beheren en verzorgen van hun huis.’ Het aangenomen paar zal genieten van de voordelen van volledige werkgelegenheid, inclusief huisvesting, gezondheidszorg en tandheelkundige voordelen, en auto voorzien voor werkplichten.

Flexibiliteit en veerkracht om de klus te klaren, zijn de sleutelwoorden voor deze rol. Als onderdeel van deze functie zal je geregeld reizen tussen Florida en de Bahama’s, en indien nodig ook naar andere locaties over de hele wereld. De belangrijkste gezinswoning van de rijke familie bevindt zich in Napels, Florida en hun tweede huis is op het privé-eiland in de Bahama’s. Momenteel brengt de familie 80% van hun tijd door op de Bahama’s, maar vóór de pandemie werd de tijd regelmatiger verdeeld over de twee eigendommen.

privé-eiland

Klusjes omvatten globaal het grondig schoonmaken van het huishouden, het opmaken van bedden, het schoonmaken van badkamers en alle huisruimtes. Ook ben je als koppel verantwoordelijk voor het wassen, strijken en ervoor zorgen dat alle eigendommen representatief en verzorgd zijn.

Wonen en werken op de een privé-eiland

Qua werktijden moet je van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur, aan de slag. Hierbij komen incidentele weekenden, die als overwerk worden beschouwd. De ‘once in a lifetime mogelijkheid wordt momenteel vermeld door high-end recruiter Polo & Tweed en staat open voor kandidaten met een geldig rijbewijs en het wettelijke recht om in de VS te werken.

Om deze rol in te vullen, moet je wel voldoen aan een aantal voorwendselen, maar die zijn niet al te gek. “Je moet discreet en welgemanierd zijn, en de familie is vriendelijk en ontspannen, maar houdt er toch van dat hun huis in de hoogste mate wordt gepresenteerd. Je moet in staat zijn om gasten te beheren, front-of-house taken uit te voeren en in staat te zijn om het huishouden vanuit een dagelijks perspectief te beheren.” Daarnaast moet je moet goed georganiseerd zijn, eerder bij gezinnen hebben gewerkt en is de functie open voor de lange termijn.

De familie is nu aan het interviewen voor het juiste paar om zo snel mogelijk te beginnen.

(Foto’s zijn ter illustratie en omvatten niet het desbetreffende eiland)