Peter Gillis van Oostappen Groep uit Asten is sinds de start van zijn realityserie ‘Massa is Kassa’ een volwaardige BN’er. Mede te danken aan zijn oneliners ‘hatseflats’ en ‘foxwild’ en eigenzinnige manier van (onder)handelen. Niet voor niets hebben we al meerdere artikel gewijd aan deze waakzame Brabander. Voor onze vaste zondagse video gingen we bij hem langs.

Middels een Rolls-Royce Dawn naar Massa is Kassa: Peter Gillis

Het is prachtig weer en we hebben bij onze amices van Autotron Exclusive een heurlijcke Rolls-Royce Dawn opgepikt. Met deze zeer chique cabriolet reizen we af naar het Belgische villadorp Neerpelt. Daar ontmoeten we de zeer markante ondernemer en tv-personality Peter Gillis. Alweer 3 seizoenen lang kunnen we allemaal op SBS 6 meegenieten van het programma ‘Massa is Kassa’ en dus van de avonturen van Peter, zijn zoon Mark en zijn vriendin “Ons Nicol”, ook wel Nicolleke genoemd.

Met het hele gezin runnen zij de 11 vakantieparken van de Oostappen Groep. Maar nu geeft Peter persoonlijk een huistour  door zijn eigen miljoenenvilla aan ons en laat ons Nicol aan Floris alle kinderkamers boven zien. Nooit eerder in beeld geweest. Natuurlijk zien we ook het hele wagenpark van Peter met o.a. een Rolls-Royce Phantom, een Rolls-Royce Cullinan en een Porsche Turbo S Cabriolet en stelt Floris een aantal zeer interessante vragen aan Peter. Maar vergeet ook de Harleys niet.

Dubbele winactie

Natuurlijk krijgen Peter en ons Nicol een lesje sabreren van Floris en wordt het een dolle boel. Ook inclusief de bekende WristCheck. Als kers op de taart hebben we maar liefst 2 winacties deze keer. Win 1 van de 5 “hatseflats” of “foxwild” hoodies die Peter ter beschikking stelt. Daar naast maak je ook kans op 1 van de 3 speakers van het prachtige vintage merk Marshall. Hoofdprijs is een grote speaker voor thuis, maar de 2 troostprijzen liegen er ook niet om, namelijk 2 prachtige portable speakers.

Wat moet je doen om mee te doen? Kijk de video en het wordt je haarfijn verteld. Dus geef een mooie “command”, doe je duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op dit snel groeiende kanaal! Veel kijkplezier.

Met speciale dank aan Peter Gillis en Nicol Kremers, Autotron Exclusive, Kwast Wijnkopers en Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges.