Na haar scheiding met Wesley Schijder woont Yolanthe alweer een tijdje met haar zoontje, Xess Xava, in de City of Angels, LA. Aantal jaar geleden maakten ze haar aspiraties om naar Amerika te emigreren al duidelijk. Ze heeft de knoop doorgehakt en resideert momenteel in een luxe appartementencomplex in de buurt van Santa Monica Boulevard.

Yolanthe in Los Angeles

Leuk en aardig allemaal, maar Yolanthe heeft ook een overduidelijk doel in de stad van de rich and famous: Hollywood veroveren. Ze volgt hier acteerlessen van de bekende coach Ivana Chubbuck. Zij coachte onder meer beroemdheden als Halle Berry, James Franco, Matthew Perry, Beyoncé, Jessica Alba, Gerard Butler, Eva Mendes en Jared Leto. “Dit is wel de top van de top”, vertelde Yolanthe aan Veronica Superguide. “De plek waar veel bekende acteurs ook nog steeds komen – want als acteur ben je nooit klaar met leren.”

Ze resideert hier in een luxe penthouse in een groot complex – genaamd Palazzo East. “Alle woningen zijn voorzien van gloednieuwe keukens en badkamers. U zult genieten van granieten en kwarts werkbladen, soft-close kasten, roestvrijstalen apparaten en vinyl houten vloeren.”

Yolanthe

Foto: Lucas Fladzinski

In het complex kunnen alle bewoners vrijblijvend gebruik maken van onder meer het zwembad en de sportschool, waar Yolante natuurlijk geregeld is te vinden.

Online tour door het complex en haar appartement

Via een online tour is precies te zien hoe het penthouse van de Nederlands-Spaanse actrice erbij ligt. Ongemeubileerd, dat dan wel. Denk hierbij aan een grote keuken met granieten keukenbladen, twee verdiepingen met meerdere slaapkamers en stijlvol afgemaakte vloeren en badkamers. Wat ons betreft is de woning van Yolanthe de perfecte plek voor een verblijf in de stad. Klink op deze link om jezelf te wanen in Yolanthe’s onderkomen.

De prijs voor de woning van Yolanthe is wellicht aan de hoge kant, maar in Amerika is uiteraard alles groter – zo ook de huurbedragen. In totaal betaalt de actrice omgerekend namelijk zo’n 5.500 euro per maand.