Supreme heeft door de jaren met veel verschillende merken en bedrijven samengewerkt om een uniek item of kledingstuk te maken. Ook al staan ze bekend als skater-kledingmerk hebben ze in het verleden zelf motoren, brandblussers en zelf een baksteen (die in een mum van tijd was uitverkocht) uitgebracht. Nog niet ieder zagen we een recreatieve vervoermiddel voor op het water, maar daar komt verandering in. Het gerucht gaat dat Supreme’s nieuwste gemotoriseerde accessoire 10 juni zal verschijnen.

Handelwijze van Supreme

Supreme is een van origine skateboardwinkel en kledingmerk uit New York dat ontstond in april 1994. Ondertussen zijn er al 13 winkels wereldwijd, waarvan de laatste is geopend in Milaan. Het (kleding)merk produceert voornamelijk kleding, accessoires en skateboards, maar gaan steeds meer samenwerkingen aan om allerlei andere, opmerkelijke producten aan te bieden.

Supreme werkt met zogeheten drops. De Supreme-drop is die cruciale datum waarop de nieuwe voorraad van het merk beschikbaar wordt gesteld en potentiële kopers kunnen vechten om een gelimiteerd item in handen te krijgen. Supreme staat er om bekend om nieuwe items in beperkte oplage aan te bieden, waardoor items vaak worden gereselled op diverse externe sites, vergelijkbaar met Marktplaats. Logisch gevolg: hoe minder ervan zijn, hoe duurder het uiteindelijk wordt.

Sea-Doo waterscooter

Hetzelfde zal ongetwijfeld gebeuren met de Sea-Doo waterscooter. Het is een opvallende verschijning met een rijkelijke hoeveelheid aan Supreme-stickers op de zwarte basiskleur en bevat twee zitplaatsen. Het basismodel op de webpagina van Sea-Doo is uitgerust met een Rotax 900 Ace 90 pk-motor, een Bluetooth 50-watt-geluidssysteem en intelligente gasbediening.

waterscooter

Hoewel het basismodel $ 7.699 kost, met $ 450 toegevoegd voor de volledige grafische kitoptie, zal deze release hoogstwaarschijnlijk nog een paar upgrades hebben, aangezien het gerucht gaat dat het $ 11.000 zal bedragen. Val je zelf buiten de doelgroep van dit vaartuig, dan is het wellicht iets voor je kroost. Hoe dan ook, houd Supreme in de gaten om niet achter het net te vissen.