Het nieuwste 65 meter lange superjacht van Benetti, gedoopt tot Triumph, is gebouwd met een stalen romp en aluminium bovenbouw en is vorige week afgeleverd door de Italiaanse werf. Het zesdeks superjacht van de Italiaanse bouwer is ontworpen door Giorgio M. Cassetta in samenwerking met Benetti’s eigen ontwerpteam en Pierluigi Ausonio. De op maat gemaakte sloep combineert uitzonderlijk vakmanschap en kunst van wereldklasse met ‘go-anywhere’-mogelijkheden en eersteklas voorzieningen.

Benetti Triumph

Triumph heeft een 753 meter hoge strandclub met directe toegang tot de zee. Het interieur van Triumph , dat zes dekken beslaat, werd geleid door Green & Mingarelli Design en de stijlafdeling van Benetti. De uitgestrekte ruimte wordt gekenmerkt door grote gebogen ramen, wat een meer gestroomlijnd uiterlijk geeft als aanvulling op haar agressieve aanwezigheid in het water, en opvallende kunst die exclusief is gemaakt door de beroemde Britse fotograaf David Yarrow.

Benetti Triumph

Het schip biedt plaats aan 12 gasten in zes passagiershutten. Het appartement van de eigenaar is ruim 1.400 vierkante meter groot en ligt op een steenworp afstand van de schilderachtige skylounge op het bovendek. De VIP-suite bevindt zich op het hoofddek in de buurt van de woon- en eetgedeeltes. In een aparte ruimte, om de privacy van de gasten te garanderen, bevinden de gastenhutten zich op het benedendek zich met moderne kombuis en op de boeg bevinden zich de accommodaties voor bemanningsleden.

Privé-suite van de eigenaar is 130 m2

Het appartement van de eigenaar, gelegen op een uitgestrekte oppervlakte van 130 vierkante meter, maakt optimaal gebruik van de ruimtelijkheid van het dek en het adembenemende uitzicht. Uiteraard hebben alle zeevarenden ook toegang tot tal van luxe voorzieningen, waaronder een sauna, fitnessruimte, massageruimte en helikopterplatform.

Buiten is het zonnedek uitgerust met een bubbelbad en een eethoek die plaats biedt aan 10 personen. Ze heeft ook een strandclub van 70 vierkante meter met een neerklapbaar platform, die directe toegang tot de zee biedt, terwijl een touch-and-go helikopterplatform zich op de boeg bevindt. Het schip is reeds al verkocht, maar misschien kun je ‘m spotten in een van de bekende havens in Italië.