Cristiano Ronaldo heeft diverse records op zijn naam staan en dit EK brak hij er weer een. Met zijn benutte penalty’s tegen Frankrijk staat hij namelijk gedeeltelijk nummer een wat aangaat meeste interlandgoals (109), samen met de Iraanse Ali Daei. De camera’s weten hem altijd te vinden op het veld en hij de camera’s, maar ook daarbuiten. Zo zag de paparazzi hem verschijnen op het EK met een met een horloge ter waarde van €1,75 miljoen.

Peperdure Girard-Perregaux horloge

Strak gekleed hing aan zijn pols een uniek Girard-Perregaux horloge. Overigens is Cristiano Ronaldo al eens vaker gezien met horloges van dit merk. Hij heeft genoeg keuze, maar dat hij deze vaker draagt is te begrijpen. De Portugees wordt gedurende zijn carrière veelal gespot met de meest zeldzame horloges van de meest gerenommeerde horlogemakers. En daarop is dit uurwerk beslist geen uitzondering. In 2019 zagen we ‘m ook al in aanloop van een Champions League-wedstrijd met een Franck Muller om zijn pols, bezet met 424 witte diamanten, met een waarde van 2 miljoen euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Girard-Perregau Plantarium Tri-Axial Tourbillon

Maar terug naar het uurwerk van Girard-Perregaux. We hebben het hier over de Plantarium Tri-Axial Tourbillon: een technisch hoogstandje. Het horloge is zo moeilijk na te maken dat er slechts enkele in de industrie een poging durven te wagen. Kijk maar eens van dichtbij in deze Instagram-post hoe het horloge precies werkt. Swipe of klik even op het pijltje naar rechts en je ziet het horloge in detail. Het lijkt haast iets van een andere wereld, maar misschien is Ronaldo dat zelf ook wel.

De versie die Cristiano Ronaldo is er een gemaakt van 18-karaat roségoud, met op de bezel en de band een reeks aan baguette-diamanten. Het horloge is ongelooflijk gecompliceerd en werd voor ’t eerst in 2014 op de markt gebracht. In 2018 kwam er een opvolging op het origineel model, met een 24-uurs miniatuur wereldbol en maanfase. Die van Cristiano Ronaldo is een aangepaste versie daarvan. Hoeveel exemplaren er exact circuleren is onbekend, maar ga er maar vanuit dat de eigenaren op een hand te tellen zijn.