Hélène Hendriks draait alweer wat jaren mee in de voetbaltak van het Nederlandse medialandschap. De Nederlandse televisiepresentatrice,verslaggeefster en voormalig hockeyster schuift wekelijks aan bij het vaste drietal van Veronica Inside: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Naar de studio in Hilversum rijden neemt wel wat tijd in beslag voor Hendriks, aangezien ze woont in het Brabantse Bavel, in de schaduw van Breda. Met winst op zak vertrekt ze naar haar nieuwe thuis, maar de reistijd zal niet worden ingeperkt, aangezien haar nieuwe woning in hetzelfde dorp staat.

Hélène Hendriks boekt winst en koopt nieuw huis

De Bredase blondine heeft haar naamsbekendheid voornamelijk door haar deelname aan televisieprogramma VI en het programma de Eretribune. Vanaf dat moment ging de carrière van Hélène Hendriks in een sneltreinvaart. Ook presenteert bij Veronica samen het Wilfred Genee de Champions League-wedstrijden en kan ze deze typische mannenwereld behoorlijk goed bijbenen.

Hélène-Hendriks

Haar voormalige woning in Brabant

In december van afgelopen jaar zette Hélène Hendriks haar gelijkvloerse villa in het Brabantse Bavel in de etalage voor het bedrag van 800.000 euro. We zijn nu ruim 7 maanden verder en het verkoopbord is uit de tuin gehaald. Ze moest genoegen nemen met 15.000 euro minder. Maar daar zal de 40-jarige niet van wakker liggen, aangezien ze de villa vier jaar geleden kocht voor 715.000 euro.

Helene bleek gek te zijn op de plek waar ze woonde en besloot dus een andere woning in Bavel te kopen voor een aanzienlijk hoger bedrag. Ze betaalde met een bedrag van 1.425.000, haast het dubbele van haar vorige residentie. Daar krijgt ze uiteraard ook meer voor terug. Hoeveel kunnen we nog niet vertellen, aangezien het nog niet duidelijk is om welk huis het precies gaat.

Wel kun je hier klikken om het beeldmateriaal door te spitten van haar voormalige, verkochte huis.