Bij Louis Vuitton gaan je gedachtes ongetwijfeld niet uit naar audio, maar daar kan nog weleens verandering in komen. Want het Italiaanse merk  weet wel luxe items te creëeren waarvan je nooit wist dat je het nodig had, zoals ook het geval is met de nieuwe Horizon Light Up-luidspeker.

Een audiovisuele handtas van Louis Vuitton

De Horizon Light Up-luidspreker een conisch ontwerp dat uniek is in de verzadigde wereld van draagbare, draadloze audioapparaten. Dit stukje technologie is zowel praktisch als een kunstobject. Het LV-monogram siert het externe leer, terwijl de merknaam het UFO-vormige geluidssysteem op de evenaar omringt. ⁠⁠

Monogrampatronen geen de handvaten kleur, terwijl het midden van de luidspreker verlichte uitgesneden letters bevat die de merknaam spellen. Er zijn ook in totaal zeven kleurstellingen geprogrammeerd voor  op de middelste ring.

Louis Vuitton
⁠⁠
De luidspreker kan gewoon worden gekoppeld met Bluetooth en verandert zelfs van kleur dat synchroon loopt met de muziektonen.⁠⁠ De Horizon Light Up wordt geleverd met een standaard die ook dienst doet als oplaadstation, en je kunt hem ook onderweg meenemen en met je meedragen dankzij de verwijderbare lederen handgreep.

Louis Vuitton
.
Louis Vuitton heeft nog geen prijs bekendgemaakt voor de luidspreker, maar wel dat ‘ie op 30 juli moet worden gelanceerd. Ook de s
pecificaties moeten nog worden aangekondigd, maar laten we eerlijk zijn: dit is meer een object om mee te koop te lopen dan voor het daadwerkelijke gebruik. Alsnog, stay tuned.

Louis Vuitton speaker