Maak een vrouw nooit boos, want vrouwen kunnen nare streken uithalen als ze zich bedrogen voelen. Een Chinese vrouw, genaamd als Lou, nam het heft in eigen handen en lapte alle verkeersregels aan haar laars, maar met een reden. De dame was woest nadat ze door haar vriend Qian werd gedumpt voor een andere vrouw. Behalve een nieuwe vriendin en een onstuimige ex heeft Qian ook een Audi. Lou riep Chen’s hulp in om wraak te nemen, die Qian’s Audi voor onbepaalde tijd huurde.

Opzettelijk 49 keer door rood rijden om ex-vriend te sarren

Chen gaf de auto vervolgens aan een andere man genaamd Zhu, die het voertuig bestuurde tijdens zijn misdaadgolf door opzettelijk 49 keer door rood lichten te rijden en boetes te incasseren om Qian te pesten. Het klinkt als een echte soapserie, maar dit soort capriolen vinden toch echt daadwerkelijk plaats.

Uiteindelijk kwam er een eind aan de opzettelijke dodemansrit. De autoriteiten vatte het trio in de kraag nadat Chen en Zhu de auto in een tweedaagse marathon hadden gebruikt en meerdere verkeersovertredingen hadden begaan. Door hen te ondervragen bleek dat Zhu niet alleen Lou’s handlanger was, maar ook een verliefde dwaas die een date met haar was beloofd als hij zich bij het vierwielige wraakplan zou voegen.

Verkeerslicht

Alle betrokkenen hebben uiteindelijk hun rol in de opmerkelijke wraakpoging bekend. Lou werd gearresteerd in de provincie Zhejiang in het oosten van China, en hetzelfde gelde voor Zhu. Het lijkt erop dat Chinese vrouwen erachter dat om een man pijn te doen je aan de haal moet gaan met zijn meest prestigieuze bezit: de auto. We zagen wel vaker wraakpogingen waarin een auto de hoofdrol speelde.