Het thema in dit moderne en strak afgewerkt appartement van om en nabij 306 m2 is bij binnenkomst al direct luid en duidelijk. Wit, met hier en daar wat kleurrijke tinten door middel van LED-strips en minimale zwarte en oranje onderbrekingen. Dit penthouse op de Zuidas is gevestigd op de hoek van de 20ste verdieping en neemt een hele laag in beslag. Laten we het geheel nog iets grondiger doorlopen.

Weelderig uitzicht over Amsterdam

We durven wel te stellen dat het over het algemeen weinig karakter heeft, maar het potentieel is duidelijk aanwezig. Vanwege de hoekligging, de vele raampartijen en de moderne afwerking in lichte kleurstelling komt natuurlijk licht hier goed tot z’n recht. De open keuken vort het hart van de woning en is voorzien van een kookeiland en alle inbouwapparatuur. Direct naast de keuken is de eetkamer gelegen en vanaf hier is de luxe living niet ver, die prachtig uitzicht biedt over Amsterdam.

Zuidas

“Het gebouw New Amsterdam aan de Zuid-as is met recht één van de enige wooncomplexen in Amsterdam met een internationale allure en een internationaal niveau van serviceverlening. In de prachtige hoge glazen entree wordt iedere bezoeker welkom geheten door de conciërge,” claimt de makelaar van dienst.

De huidige eigenaar heeft in ieder geval een dure smaak en etaleert dat ook maar al te graag. Aan het penthouse zelf is dat al niet te verloochenen, maar zijn exclusieve Ferrari-boek, drankvoorraad, kunstverzameling en de schilderijen zijn ook doelbewust neergezet en gehangen.

Zuidas

Quote dook in de gegevens van het kadaster en zag dat het momenteel op naam staat van Steven van der Tuin. Deze 64-jarige zit zelf in het vastgoed en is nu blijkbaar uitgekeken op dit torenhoge stulpje.

Voorzieningen in het pand op de Zuidas

Zoals wel vaker bij high-end appartementencomplexen zijn er reeds voorzieningen waar alle bewoners van gebruik kunnen maken. Bij dit pand op de Zuidas gaat dat om een zwembad, sauna en een fitnessruimte. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging en de huur van de parkeerplaats is afgekocht tot en met het jaar 2030. Al deze voorzieningen zijn te betreden via een lift.

Het strakke stulpje op Gustav Mahlerlaan 264 is nu te vinden op Funda en staat te koop voor een bedrag van € 3.450.000.

Zuidas keuken