In zijn programma Massa is Kassa zien Peter Gillis hem alsmaar bezig met het uitbreiden en onderhouden van zijn bedrijf, maar ook persoonlijke kwestie komen aan bod. Als verhuurder van vakantiechalets heeft hij voor zichzelf ook een prachtige woning op de kop getikt. Wij van Pure Luxe kregen laatst een exclusief kijkje in zijn villa in Neerpelt. Maar hij heeft ook een penthouse in Lommel, dat hij al eerder in de etalage zette.

Penthouse is het Belgische Lommel van Peter Gillis

Peter en zijn vriendin Nicol vonden het beter dat de kinderen opgroeien in een omgeving waar zij onverhinderd kunnen buitenspelen en daar draagt een penthouse niet bepaald aan bij. Vandaar dat hij het op de markt heeft gezet, in het plaatsje Belgische Lommel om precies te zijn. De woonoppervlakte bedraagt 205 vierkante meter en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. In één van de badkamers staat een tweepersoons jacuzzi. Overgrens krijg je ook al het meubilair er op de koop bij. Suède banken en stoelen aan overvloed.

Peter-Gillis-7

En wat te denken van het 150 meter grote terras voorzien van verwarmers, een gashaard en een mooie buitenkeuken. Je kunt hier dus makkelijk het hele jaar vertoeven. Ook is er genoeg aandacht besteed aan de keuken en beschikken de binnen- en buitenruimtes over moderne snufjes, zoals een geluidssysteem van Bose.

Hij kocht laatst nog voor 1 miljoen twee schitterende bolides, waar hij altijd wel een goede deal uitslaat, maar ook verkopen is aan hem besteed. De verkoop an zijn Belgische penthouse loopt echter niet fantastisch, dus wat doe je dan? Correct, nóg meer vragen.

De vraagprijs gaat iets omhoog

Het penthouse werd oorspronkelijk voor 895.000 euro te koop aangeboden. Nu het nog niet is verkocht, is onlangs de prijs veranderd. De nieuwe prijs voor het penthouse van Peter Gillis staat op 899.000 euro. Geen groot verschil ten opzichte van de eerste prijs dus, maar toch is de prijsverhoging opmerkelijk te noemen.