Begin juni mochten wij van Pure Luxe langskomen bij Peter Gillis voor een tour door zijn villa én wagenpark. We kwamen in gedeeltes van het huis waar de camera’s van SBS6 niet mochten komen en namen zijn ondernemingen door. In die video zei hij al dit deze villa niet de eindbestemming zou zijn. Echter hadden we niet gedacht hij ‘m zo snel zou willen verkopen.

Peter Gillis verkoopt zijn Hatseflats Hut!

De familie Gillis lijkt munt te willen slaan uit hun dankzij de door Massa is Kassa verworven bekendheid. Gedurende SBS 6-serie geeft hij geld uit als water, maar wel onder zijn eigen voorwaarde, en slaat hij zelf ook weleens z’n slag met een verkoop. Zo ook nu. En geen kleine, want hij zet zijn eigen villa te koop.

Peter Gillis-1

Deze verkoop schuift achteraan de rij aan, want hij is ook al een tijdje bezig met de verkoop van zijn appartement in Lommel (reeds in prijs verhoogt), en de Porsche van ons Nicol.

Gillis wordt er nog altijd foxwild van, in de meest positieve zin van het woord, maar er is een tijd van komen en van gaan. Overigens  zal het ook een volksverhuizing van jewelste geworden, gezien zijn hele wagenpark, inclusief Harleys, allemaal mee moeten naar de volgende bestemming. Waar dat dan ook mag zijn.

De familie Gillis konden hier genieten van 275m2 aan bewoonbaar oppervlak, 5 slaapkamers, twee badkamers en de serenen rust omring gezien de tamelijk afgelegen locatie. De woning werd in 1989 gebouwd, maar werd in 2019 gerenoveerd.

SBS6-realitysterren Peter Gillis en zijn Nicol paraderen al drie seizoenen van Massa Is Kassa door hun vakantieparken en weelderige villa in Neerpelt. Kijkers moeten rekening houden met een verandering van dit vaste patroon gezien de verkoop, maar worden wel in de gelegenheid gesteld om zelf te beleven hoe het leven eruit ziet van een realityster en zakenman/vrouw.

De woning wordt momenteel aangeboden door het Belgische Heylen Vastgoed en staat daar te koop voor €1.395.000.

Peter Gillis