Residence van Oranje omvat 70 ultra high-end appartementen en penthouses in combinatie met de ultieme luxe van het nieuwe vijfsterren plus Hotel van Oranje. Adembenemend uitzicht op de Noordzee, het strand en de duinen. Het staat op eigen grond en bewoners hebben 24/7 hotelservices tot hun beschikking. Niet alleen is dit het meest luxueuze appartementencomplex langs de Nederlandse kust, maar de eigenaar treedt toe tot een select gezelschap dat ultiem comfort altijd binnen handbereik heeft. De structuur van de gevel verraad al enigszins dat achter de ramen en de bouwmateriaal een leven van weelde zich afspeelt.

Residence van Oranje in Noordwijk

Residence van Oranje biedt wonen op een ongekend hoog niveau op een toplocatie aan de Nederlandse kust. Toekomstige bewoners kunnen vrijblijvend binnenwandel in het hotel en daar gebruik maken en zichzelf in de watten leggen dankzij de liefst 2.700 m² aan wellness-faciliteiten, inclusief beauty- en massagesalons, hairstudio, sauna’s, stoombad, jacuzzi, solarium en het grootste golfzwembad van Europa.

Van Oranje-3

De woongebouwen zijn ontworpen door Van Egmond Architecten, terwijl het nieuwe vijf sterren plus Hotel van Oranje is ontworpen door Jacco van Duin Design. De 70 appartementen en penthouses in dit weergaloos mooie project zijn verdeeld over twee majestueuze woongebouwen. Het ademt luxe en is afgeleverd in de monumentale bouwstijl met invloeden uit het Hollands classicisme. Deze mondaine, sierlijke architectuur geeft Residence van Oranje een luxueus aanzien.

Van Oranje-2

Variërend prijs, maar uiteraard ook in grootte. De kleinste residenties beginnen bij circa 147 en dat loopt helemaal op 516 m² oppervlak. Wél kan je er bij iedere woning vanuit gaan dat vorstelijke, drie meter hoge woonvertrekken zijn, slaapkamers met en suite badkamers, riante terrassen, een of meerdere zonnedecks. De appartementen worden zeer hoogwaardig gebouwd, compleet ingedeeld, inclusief een sprinklerinstallatie, maar zonder keuken, sanitair en tegels, zodat de eigenaar daarin helemaal naar eigen wens kan laten invullen.

Naar eigen smaak laten invullen door een gerenommeerde interieurarchitect

De raampartijen, met vrij uitzicht op zee en de duinen, strekken zich uit van vloer tot plafond en je wordt als koper in de gelegenheid gesteld om het zo luxueus te maken als je zelf wilt. Om dat te realiseren heb je de optie om hulp in te schakelen van drie gerenommeerde interieurarchitecten: Piet Boon van Studio Piet Boon, Monique des Bouvrie van Studio des Bouvrie en Pieter Laureys van TKI Interiors. Vooralsnog worden we allen geprikkeld met beelden van de buitenkant, hopelijk volgt het interne werk spoedig.

Serieuze gegadigden verwijzen we graag door naar R365|Christie’s International Real Estate.