Combineer een illustere locatie in het centrum van Den Haag met de interieur inzichten van Erik Kuster en je krijgt een appartement om van te smullen. Ook het panoramische uitzicht over de Hofstad draagt hieraan bij. “Zonder twijfel is dit het allermooiste penthouse van Den Haag! Maar het zou ook zomaar in New York, Londen, Barcelona of Parijs kunnen staan,” opent de makelaar.

Mogûh! Schitterend penthouse in Den Haag

Het gaat om een appartement op de hoogste verdieping van het Babylon-gebouw, gelegen pal naast Den Haag Centraal Station. En met meer dan  330 m² woonoppervlak is er hier genoeg te beleven.

Den Haag-1

Eind 2017 telde Joyce Merceij, oprichter van camera-keten Kamera Expres, er volgens Quote meer dan €2 miljoen voor neer. Merceij was intertijd nog maar pas 26. Waarschijnlijk heeft vaderlief dus wel een goedbedoeld voorschot gedaan. Desalniettemin is deze dame er vroeg bij. En gezien de huidige ontwikkelen omtrent vastgoed is dat maar goed ook.

Gestationeerd op de 29e verdieping

Het duplex penthouse is gelegen op de 29e verdieping en huist drie ruime  slaapkamers, waarvan een zich momenteel leent als kantoorruimte. De inrichting en het meubilair ziet er allemaal zeer smaakvol uit en let ook even op de driehoekige raampartijen. De zeer riante living met twee open haarden grenst aan de keuken en bevat eveneens een spectaculair uitzicht

Maar wat ons betreft zijn de twee dakterrassen van 80 vierkante meter de best ligging van allemaal. Vanaf dit gedeelte van het huis heb je een subliem uitzicht over onze politieke hoofdstad. Een uitmuntende plek om ’s avond na werk een glas whisky te drinken, terwijl de stad voor je ogen op stand-by gaat.

Kijk virtueel even rond om te zien of het aansluit bij jou wensen en je bankrekening. Serieuze gegadigden kunnen een vrijblijvende bezichtiging arrangeren door hier te klikken. Oh, zorg ervoor dat je in ieder geval € 2.395.000 tot je beschikking hebt, want zoveel wordt ervoor gevraagd – waar nog een maandelijkse VvE bijdrage bijkomt van 364,- euro.