Majestic Vistas is een prachtige manifestatie van droomhuizen dankzij een samenwerking tussen Dubai’s Emaar Development met Automobili Lamborghini. De nieuwe ontwikkeling van luxe villa ’s is gelegen op Dubai Hills Estate (het Midden-Oosterse antwoord op de Hollywood Hills). Een vleugje Italië in de zandbak van Dubai

Majestic Vistas door Lamborghini

Majestic Vistas omvat 40 villa’s met een ontwerp geïnspireerd op dat Automobili Lamborghini. Hieronder ziet u de architectuur, het interieur en het landschap waarvan u onder de indruk zult zijn en wilt verhuizen naar Majestic Vistas.

Sportieve meubels van Automobili Lamborghini

De exclusieve en futuristische villa’s met 6 slaapkamers weerspiegelen de lijnen en esthetiek zoals een Lamborghini die wordt vereerd om zijn innovatie en geavanceerde ontwerp. Bewoners kunnen er ook voor kiezen om hun villa’s tegen een meerprijs in te richten met speciaal vervaardigde meubels van het merk Automobili Lamborghini.

De patronen vertonen gelijkenis met Lamborghini supersportmodellen. Je kunt het Y-motief zien dat te vinden is in Lamborghini-auto’s die worden gebruikt in kamerindelingen, verlichtingsarmaturen, wand- en vloerbedekkingen.

De zeshoekige vorm die we maar al te goed kennen van hun sportwagens, is ook duidelijk terug te zien in de structuur van de 40 gebouwen. Het kleurenschema blijft in de hele villa consistent, waardoor het thema prominent wordt en je hieraan herinnert met subtiele gele hints. Ook al is iedere residentie uniek, is het een collectief van Italiaanse superioriteit. Althans, zo willen ze het laten overkomen.

Gemeenschap en (sport)voorzieningen

Deze besloten gemeenschap biedt veel parken en groene ruimten, sportfaciliteiten (zoals basketbal- en tennisbanen en een voetbalveld), een fitnessparcours, 18-holes golfbaan, picknicktuinen en een hondenpark. Elders krijg als inwoner toegang tot het Dubai Hills Clubhouse, de Dubai Hills Mall, Dubai Hills Park, King’s College Hospital, internationale scholen binnen de gemeenschap en nog veel meer.

Het grootschalige project is momenteel in aanbouw en de eerste aanbetalingen kunnen verricht worden. Check deze website, want ze hanteren nog al een eigenaardig betaalplan.