Wie ons YouTube-kanaal, socials en website actief volgt, weet hoe sporadisch we champagne openen middels een sabreersabel. Ondertussen durven we te zeggen dat we er zeer bekwaam in zijn geworden en het doet ons goed om te zien dat onze volgers massaal beeldmateriaal doorsturen van hun sabrages, de ene uiteraard eminenter dan de ander. Met trots presenteren we jullie hier ons eigen Pure Luxe-sabreermes.

Gloednieuw Pure Luxe-sabreermes

Met dit sabreermes maak je de blits op iedere feestelijke gelegenheid. De exclusieve Pure Luxe sabreer sabels zijn gemaakt door Dave & co, het messenmerk van de meestersmid van Smederij Atelier Alkmaar. De sabels zijn handgemaakt in eigen land en het staal is een hoge kwaliteit roestvast staal. Het fraai geborstelde uiterlijk benadrukt de belijning van een modern ontwerp speciaal voor Pure Luxe vervaardigt. Een uniek stuk in kleine oplage gemaakt door de meestersmeden uit Alkmaar.

 

Sabreermes

Samen met het sabreermes is ook onze 07-editie van het Pure Luxe-magazine uitgekomen, ook die vind je nu in de webshop.

Voordat je het sabel gaat inzetten voor zijn bedoelde functie, lees je eerst even kort in voordat je aan de slag gaat. We schreven eerder al een artikel waarin we van a tot z doorlopen hoe je nou een fles champagne succesvol sacreert. De kurk, met daar omheen een deel van de hals van de champagnefles zal ongeveer 5 meter de lucht in vliegen en kunnen snelheden van meer dan 200 kilometer per uur bereiken, dus wees behoedzaam.

Lauter sabreren, Amice

We zien geregeld amices sabreren met allerlei armoedige producten, dat willen we niet meer zien. Doe jezelf een plezier en ga voor de beste kwaliteit. Ons Pure Luxe-sabreermes is nu te vinden in de webshop en staat te koop voor €175,-. We hebben het ook mogelijk gemaakt om het sabel te personaliseren door het te laten graveren, dat zal €10,- bedragen. Wees er snel bij, want de vraag is groot.