Yolanthe en Ibiza zijn onafscheidelijk verbonden en ondanks dat ze momenteel resideert in Amerika, heeft ze nog een villa van jewelste op het partyeiland staan. De villa werd gedoopt tot Cala Tarida: een verwijzing naar de geboorteplaats van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Yolanthe en Wesley Sneijder hun vijfjarig jubileum vierden, maar we weten allemaal wat daar van is terechtgekomen. Als je dat even buiten beschouwing houdt, heb je hier te maken met een schitterde woning, op een weelderig gedeelte van Spanje. Oh, en Yolanthe gaat het naar alle schijn verkopen.

Yolanthe Cabau erfde de villa van haar vader

In het jaar 2007 erfde Yolanthe deze luxe villa in Ibiza, toen haar vader Xavier overleed. Vanaf dat moment raakte de familie en naasten in een vete belandt, met name door de €3,5 miljoen aan erfbelasting die betaald moest worden. Die kosten nam Wesley Sneijder voor z’n rekening, op één voorwaarde: hij en zijn toenmalige vrouw zouden samen eigenaar worden van de miljoenenvilla. Uiteindelijk resulterende deze overeenkomst tot een familieruzie en zelfs een rechtszaak, omdat Yolanthe’s zus Rebecca hier niet mee akkoord wilde gaan.

Yolanthe

Dat is allemaal verleden tijd, dus laten we de focus verleggen naar alle positieve dingen rondom het huis, want die zijn er in overschot. De inrichting is in handen genomen door binnenhuisarchitect Eric Kuster en Cala Tarida telt maar liefst elf slaapkamers en zeven badkamers. Vrij overbodig voor alleen haarzelf en zoontje Xess Xava, wat de verkoop nog logischer maakt, ondanks de ongetwijfeld sentimentele waarde.

Daarnaast is er ook genoeg te beleven dankzij de vier keukens, twee buitenbioscopen, een privé discotheek, twee bars, drie jacuzzi’s, een sportschool en een waanzinnig zwembad aanwezig.

Cala Tarida is miljoenen waard

Aangezien Yolanthe al een tijd niet meer samen is met Wesley, een kind heeft en zich focust op haar carrière, wordt er verwacht dat de villa binnen nu en aanzienlijke tijd op de markt zal verschijnen. Daarnaast huurt ze ook een appartement in Los Angeles, waar ze haar Hollywood dromen aan het najagen is. Eerder liet ze duidelijk merken Cala Tarida niet te willen verkopen, maar aan alles komt een eind. Overigens zal de woning naar alle schijn lastig verkopen, gezien de vraagprijs van €10 miljoen. Check de video hieronder en kom erachter of dit een terechte waarde vertegenwoordigd.