Badkuipen zijn er in allerlei soorten, mate en kleuren. We hebben dan toch vooral over de esthetische gedeeltes. Het is niet de samenstelling waar het over gaan hebben, maar het feit dat dit bad op eem rails is bevestigd, zodat gasten kunnen genieten van het warme water en het prachtige uitzicht. Het beste van twee werelden. Felix Unholz deelt op YouTube hoe het luxe proces in z’n werking gaat.

Gouden badkuip op een rails

Terwijl de ramen opengingen, rolde hij naar buiten met een vol bad met bruisend water om in te ontspannen terwijl hij het prachtige Zwitserse landschap bewonderde vanuit zijn kamer op de tweede verdieping. Felix zei: “We zagen de hotelkamer op internet, we wisten meteen dat we daar een nacht moesten blijven. Het idee klinkt misschien bizar voor sommige mensen, maar eerlijk gezegd kan het kind in ons niet wachten.”

Gouden-badkuip

Zo te zien zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, laat het water niet lopen als je op het balkon bent, anders zal de badkamervloer onder water komen te staan en wil je niet alle andere gasten die in de tuin aan het brunchen zijn lastigvallen met een koude douchen. Houd je aan deze vanzelfsprekende basisregels en je zult als een echte diva of divus in een prachtige gouden badkuip op een unieke wijze genieten van de panoramische achtergrond.

Auberge Aux 4 Vents in Fribourg, Switzerland

Het hotel heet Auberge Aux 4 Vents in ligt in Fribourg, relatief dicht in de buurt van Bern. Zie bieden 8 verschillende kamers aan, en een appartement, maar de meest opvallende is toch wel de ‘Cupidon’, de kamer met de gouden badkuip. Zelf raden ze een glas champagne aan voor in het bad, en daar kunnen wij ons ook wel in vinden.”De Auberge is het best bewaarde geheime adres van Fribourg. Als je op zoek bent naar een toevluchtsoord, een oase van rust, een moment van delen, dan is de Auberge de ideale plek voor jou,” schrijft het hotel op hun website.