Midden juli kwamen we op Funda deze villa in Elst tegen. De woning viel ons op dankzij het buitenzwembad, de rieten kap en de garage. Via BekendeBuren kwamen we erachter dat de villa onder voorbehoud is verkocht aan DJ Nicky Romero.

DJ NICKY ROMERO KOOPT VILLA IN DE PROVINCIE UTRECHT

Nicky Romero is een succesvolle discjockey die overal ter wereld plaatjes draait. Hij is een van de beste vrienden van Rico Verhoeven, had een relatie met Dafne Schippers en tikte reeds deze nieuwe woning op de kop.

Nicky Romero

Hij viel voor de charmes van een rietgedekte design-villa in Heuvelrug Elst. De woning werd gebouwd in 2020 en heeft meteen ook alles waar een modern huis tegenwoordig uit bestaat. Om maar iets te noemen: visgraatvloeren, houten balken, stalen deuren, veel natuursteen en effen kleuren en een kookeiland. De 32-jarige krijgt na de aankoop 196 vierkante meter, vijf kamers, waaronder drie slaap- en drie badkamers verdeeld over twee woonlagen en een kelder, tot zijn beschikking

tuin

Het terrein is te bereiken via elektrische toegangspoort en oprijlaan die leidt naar de inpandige garage. Aan de achterzijde kan volop worden genoten van de royale terrassen en het centraal gesitueerde zwembad met badhuis. Het verwarmde zwembad is volledig automatisch afsluitbaar en heeft optimale privacy, wat gezien zijn status wel zo lekker is.

GARAGE VOOR LUXE SPORTWAGENS KOMT GOED VOOR HEM UIT

Het souterrain is te bereiken via het trappenhuis, maar nog beter: via de lift. Hier heeft Romero genoeg parkeerruimte om al zijn bolides te stallen. Deze garage is voorzien van een brede hellingbaan (met flauwe hellingshoek), waardoor deze ook uitstekend toegankelijk is voor luxe sportwagens. In het geval van Romero zal dat gelden voor zijn McLaren 720S Spider, BMW M5 en heeft hij vast nog wel andere voertuigen.

Zoveel betaalde hij ervoor

In dit lagere gedeelte van de woning is ook fitness-ruimte, omvangen door strakke wanden en plafonds, een doorlopende gietvloer en ook hier zorgen de robuuste houten balken voor de kenmerkende sfeer.

De villa werd sinds 02-07-2021 aangeboden door makelarij Meer Makelaar Rhenen voor €2,15 miljoen. Of het de dj is gelukt om daar nog wat van af te dingen, is niet duidelijk. Klik hier om de video van het huis te bekijken.